Ensimmäinen sukkasadon tuotos on nyt valmiina. Ensimmäinen valmistunut tekele on vauvan sukat. (täytyy vain toivoa, että läheiselleni tuleva vauva on tyttö, tai sitten täytynee tehdä jo samantien toiset, poikien väriset sukat)
Oranssi lanka on 7-veljestä ja tuo pörröinen lanka mitälie.. löysin langan kätköistäni ja paperi vyöte on hävinnyt, joten merkkiäkään en muista..
Pahoittelen kuvan laatua, kamerasta oli loppumassa patterit ja se teki outoa raidoitusta kuvaan..
869843.jpg

Nyt puikoilla odottaa neulojaansa miesten sukat kokoa 42. Niihin tuli otettua varaslähtöä, joten toinen sukka on jo valmis ja toinen on jo puolivälissä.. Kuvan pistän, kunhan kumpikin ovat valmiina :)
Tuntuu, että nyt on sukkia mukavaa neuloa, kun on tullut jo kylmemmät ilmat ja kaapin kätköistä on pitänyt penkoa esille lapaset ja villasukat, tekisi vain mieleni neuloa itselleni uusia sukkia.. yhdet, joista olen haaveillut, olisi oranssista ja limestä  raitasukat..
Vuosi sitten neuloin oranssista ja keltaisesta raidalliset sukat..
Nyt on selkeästi menossa kausi, jossa suositaan punaista (kirkkaan punaista, ei pinkkiä), oranssia ja limen väriä..
Olen useasti miettinyt, miksi aina kaikissa kuvastoissa on syksyn ja talven vaatteet ja asusteet pääsääntöisesti tummia; on ruskeata, myrkyn vihreää, mustaa, harmaan sävyjä.. ja kesäsin kaikkia kivoja kirkkaita värejä? Itse haluan ainakin pimeään syksyyn ja talveen mukaan värejä, niillä pysyy mielikin paljon virkeämpänä.
Ja miksi ihmiset vaihtavat yleensä kesäksi ikkunoihin ohuet verhot ja talveksi paksut? Itse laittaisin juuri päinvastoin, sillä kesällä paksut verhot hiukan varjostaisivat, eikä sisällä olisi niin kuuma ja talvisin ohuet verhot toisivat edes hivenen valoa sisälle..
Kun (/jos) joskus   asun omakotitalossa, aion kokeilla tätä. Nyt en halua, sillä naapurit kulkevat makkarin ikkunan alta, enkä halua heidän näkevän makuuhuoneeseemme.

881871.jpg