Nyt on pikkuhiljaa flunssa talttumassa, ainaskin tuntuisi siltä.. Nenä ei enään vuoda niin paljoa,eikä ole niin kuumeinen olokaan, kuin viel eilen, mutta päätä jyskyttää. Kokeilin kiusallanikin tuota meidän kameraa joka ei meinaa suostua yhteistyöhön.. mut nytpä se sit suostui; muutaman kuvan verran. Pistän tähän paremman kuvan jo valmistuneista miesten sukista, jotka siis tulevat päätymään isäpuolelleni, mutta vasta jouluna

894549.jpg

Sain samalla napsittua kuvia myös äidilleni tulevista sukista, tai paremminkin sukasta.. tän flunssan myötä on iskenyt väliaikainen blääh tuota resoria kohtaan.. mut valmiista sukasta napsasin mielelläni kuvan.. kuvaa tosin en vielä laita tänne, vaan vasta sitten kun toinenkin on valmiina :)

Eilen katsellessani töllötintä, aloitin "välipalatyön", joka oli tälläkertaa yllätys-yllätys: vauvan sukka. Nyt hiukan pienempi, kuin aiemmin sukkasadon puitteissa neulomani ja nyt ns. poikien värinen (vaikkakin itse tuon värisen voisin pukea myös tytölle) Sain eilen toisen sukan myös valmiiksikin, sitten iski väsy ja toinen sukka sai jäädä odottamaan valmistumistaan.. pistän tähän kuitenkin kuvan tuosta ihanuudesta :)


894554.jpg

Tämä kuva on otettu ilman salamaa vaalealla nahkasohvalla, joten tässä on sukan värit lähes oikeat, mutta sohva ei kyllä ole tuon värinen ;)

Joku saattaa muistaakkin, kuinka olin innoissani löytäessäni ohjeen isovarvassukan tekoon? Eräs ystäväni siitä taanoin jopa kyselikin, et missä mallissa sukat ovat. Nyt täytyy tunnustaa, että toisen sukan tein valmiiksi asti, sovitin jalkaani ja petyin.. se ei ollutkaan niin ihana, kuin olin toivonut. Nyt sit päätin laittaa tähän pari kuvaa kyseisestä sukasta ja tämän jälkeen purkaa kärjen ja tehdä siitäkin "normaalin" sukan. Tuosta varresta kyllä tykkäsin kovasti, tuleekohan näistä uudet unisukat..?  :)

894561.jpg
Tässä sukka päältäpäin kuvattuna

894569.jpg
ja sivusta sukka näyttää (toistaiseksi) tältä..

Mikähän siinä onkaan, etteivät värit tule kuvattuna sellaisiksi, mitä ne luonnossa ovat.. Harmaissa sukissa raitana on tummansinistä 7 veikkaa ja vauvan sukassa on vihreää ja farkun sinistä 7-veikkaa.
Tuossa valkoisessa sukassa raita, mikä on miltein mustaa, onkin oikeasti tumman violettia..
Niin ja nämä kaikki on pääsääntöisesti neulottu seiska veikasta kolmosen puikoilla :)


881871.jpg