Nyt on mummon sukat valmiit, se olikin sukkasadon puitteissa neulotuista sukista kymmenes pari :)
Nämä on neulottu kolmosen puikoilla seiskaveikan kamppanja väreistä. Niin ja koko on 38.

990526.jpg

Tässä muuten meni värit aikas hyvin. Viimeinkin kuvassa sukat näyttävät samanvärisiltä, kuin luonnossa :)

990527.jpg

Tässä näkyy paremmin tuo sydän, jonka neuloin koristamaan mummon sukkia, olkoon se vaikka kuvaus, että nämä sukat on rakkaudella neulottu :)

Ja nämä sukathan kuuluvat siis tänne:

881871.jpg

Sain eilen iloisen uutisen serkultani. Hänen perheeseensä oli maanantaina syntynyt pieni poikalapsi. Täytynee mennä tästä penkomaan niitä neulomiani vauvansukkia ja valitsemaan pari, joka saa onnittelukortin kera matkustaa serkkuni vauvan jalkoja lämmittämään :)

Ranne antaa edelleen muistutusta itsestään. En pysty enään neulomaan kuin muutaman rivin, kun alkaa hentoinen jomotus.. Toivon, että ranne ei nyt oikeasti aio tulehtua! tulehtukoon sit joulun jälkeen jos on tulehtuakseen! Pienten taukojen pidon jälkeen pystyy taas hetken aikaan neulomaan.. Niin ja flunssa, se rupeaa vissiin pikkuhiljaa tokenemaan. Nenä vuotaa edelleen tasaisin väliajoin, muttei onneksi ihan kokoaikaa.
Nyt tämä tästä lähtee takaisin sohvalle lukemaan jotain ja neulomaan :)

P.S.
Mietiskelin tuossa jokavuotista joulustressiä.. Siihenhän kuuluu mukaan myös joulukorttien askartelut. (mä en nimittäin haluaisi lähettää ostokortteja, kun niitä tulee kuitenkin ihmisille useita samanlaisia)  Pähkäilin, et jos löytäs  jonkin kivan idean jo nyt, niin voisi nekin tehdä valmiiksi, ja olisi taas yksi stressin aiheuttaja vähemmän joulun lähetessä.. :)