Kuten otsikkokin jo kertoo, pengoin lankavarastoani ja löysin useita keskeneräisiä töitä, joiden olemassaolon olin jo osittain unohtanut.. (kukahan nekin on sinne jättänyt)

Nämä tulivat sieltä vastaan:
  • Lapaset: Nämä odottavat, että neuloisin niihin uudet kärjet. En tykännyt niiden edellisistä kavennuksista ja purin kärjet pois, mutta nyt niiden uudelleen neulominen ei innosta yhtään..
  • Kaulahuivi (pörröinen): Musta, lankoina Julia käsityölanka ja Tango Fani. Lupasin vuosi sitten tammikuun tienoolla siskolleni, että voin hänelle neuloa kyseisen huivin. Hän halusi samanlaisen, mutta erivärisen, minkä olin itselleni neulonut ja äidillemme lahjaksi neulonut. Onneksi muistin sanoa, ettei hän sitä tulisi saamaan ihan heti.. Tulisikohan inspiraatiota sen verran, että saisin tehtyö huivin hänelle joululahjaksi.. tai kenties synttärilahjaksi.. Luultavasti hän itsekkin on jo huivin unohtanut.
  • Kaulahuivi: Langan merkki on Novitan Pop Plus. (Tässä välissä kiitos kuvamuistini ja Kangaskasalle, jonka blogissa muistin nähneeni kuvan kyseisistä langoista. Piti mennä selailemaan arkistojasi, ja kuvasta lunttaamaan langan nimi, kun itse en sitä enään muistanut )                     Ostin silloin kaksi kerää kyseistä lankaa ja toinen kerä on jo muotoutunut huiviksi ja lähtenyt viimejouluna (?) lahjaksi toiseksi nuorimmalle siskolleni, siis sille samalle, jolle on tuo musta huivikin menossa. Tämä jälkimmäinen huivi vain vitkastelee puikoilla odotuttamassa, eikä suostuisi millään irrottautua puikoilta..
  • Punainen kaulahuivi: Ostin varmaan parivuotta sitten prismasta alekorista paksua punaista lankaa. Neuloin sen huiviksi aina oikein neuleena, mutta siitä tuli liian leveä ja siten myös liian painava. Huiviin kului nimittäin 5 kerää lankaa.. Nyt pitäisi vain saada kasin puikot vapaaksi, jotta tämänkin huivin saisi tehtyä, nyt ei vain innosta yhtään..
  • Vauvan tumput Wool-langasta: Nämä siis olisivat tulossa samaan pakettiin pienten vauvan sukkien kanssa.. Lankaakin pitää tosin ostaa vähän lisää..
  • Sukkasadon puitteissa sukat mummolle, toinen sukka on jo valmis ja toista vasta aloittelin hetki sitten..
Mietin tuossa hiljattain, kun blogeja selailin; miten tuntuu hassulta huomata jonkun bloggaaja asuvan jossain tässä lähistöllä, kun on hänet asettanut mielessään asumaan jonnekkin ihan toiselle puolelle maata. Yleensä jotkin paikan nimet, tai kaupan nimet osoittaakin asuinpaikasta enemmän, kuin vaikkapa maisemakuvat tms. Tiedä vaikka päivittäin tapaisi jotakuta blogeista tuttua henkilöä tietämättään. Voihan se olla, että joku naapurini onkin bloggaaja, jonka sivuilla käyn lukemassa päivityksiä päivittäin. hmm.. Uskaltaakohan sitä enään mitään sanoakkaan tai töitään esitellä blogissaan ;)

Flunssa ei ota vielä heltyäkseen.. ehkä osittainen syy on se, että huhkin kolmetuntia eilen pihalla puskia leikkelemässä talkoiden merkeissä. Leikkasin niin innolla puskia matalaksi kuivista oksista ja heittelin niitä pois jaloista, että pian huomasin teljenneeni itseni umpikujaan, pois ei ollut menemistä siitä, mistä olin puskiin päässyt. Onneksi pääsin kuitenkin toisen puskan yli hyppäämään ja hakemaan miehistä apua oksien kantamiseen. (Ei ollut muuten mitään kevyitä oksia) Kivaa oli tehdä työtä yhteisen hyvän eteen, nyt sit kiltisti oleillaan sisällä kudin kädessä telkkua töllöttäen :) Onhan tässä vielä aikaa parantua :)

Pistetään tähän loppuun vielä kuva söpöstä pariskunnasta vuosien takaa..

983009.jpg