Mikä voi aiheuttaa samalla paljon iloa ja hymyä, mutta samalla osittain myös huolta ja murhetta?
Niin, kun tuota rupeaa miettimään, löytyy paljon sopivia ehdotuksia. Nyt täytyisi varmaan sanoa, että ei olisi pitänyt mennä sinne prismaan alunperinkään, mutta.. Kyllä, langat oli vain niin ihania, että oli pakko mennä ja ostaa yksi, kaksi, kolmas,... kunnes.. Jep! Kävin sit taas tänään kyseisessä kaupassa. Nyt mukaan lähti vain 3 kerää, mutta kun kotona oli odottamassa jo valmiina 12 avaamatonta kerää, niin tulos näytti tältä:


969895.jpg

(Onneksi en lähtenyt mukaan langattomaan lokakuuhun, tai -10%, olisi menty metsään pahasti. Nyt yllättäen onkin neulottavaa 15 kokonaista kerää ja lisänä kaikki ne "puolikkaat" kerät, joita en viitsi enempää eritellä tai esitellä täällä..)

Nyt sitä miettii, että miten mä ehdin tehdä jouluun mennessä kaiken, mitä haluaisin.. Mutta en aio ottaa stressiä. Teen sen, mitä jaksan ja ehdin, langat kyllä odottavat. :) Tämä kuva on nyt hivenen kirkkaampi, kuin aiemmin laittamani. tässä näkyy ylärivissä tänään ostetut kerät. Kamerassa ei ole salamaa, joten eka kerä huijaa väriään. Kyseinen kerä ei ole suinkaan ruskea, vaan sellainen puolukkapuuron värinen.. Korissa olevat langat ovat seiska veikkaa lukuunottamatta valkoista ja mustaa kerää, jotka ovat Nallea. Toinen oikealta alarivistä on oikeasti oranssi, kirkas sellainen. Jännä, kuinka kamera/kone vääristää värejä. Muut 9 kerää ovatkin niitä perjantaina ostettuja lankoja :)

Veljen sukat ovat hyvässä mallissa menossa ja toiveissa olisi, että saisin sukat valmiiksi tänään, tai viimeistään huomenna.. Nyt on kova halu päästä aloittamaan uusia sukkia noista ihanista langoista.. Veljen sukkien jälkeen puikoille hyppäävät tältänäkymin mummolle tulevat sukat.. mutta väri, niin, se on vielä harkinnan alla ja siksi myös salaisuus, sillä mieli voi muuttua moneen kertaan ennen veljeni sukkien päättelyä ;)

Harmi vain, kun pitää välillä tehdä kotihommiakin ja syödä ja nukkua.. niin ja välillä täytyy käydä töissäkin, mutta onneksi on ne bussimatkat, jolloin voi hyvin neuloa ;)