Sain joulupukilta ihania lahjuksia. Miehelleni vihjaisin, että toivon lahjaksi digitaali vaa'an. Hän tietysti ihmetteli, et mihkä sä nyt muka sellasta tarvitset.. Siihen muutamat hyvät perustelut päälle ja mies hiukan tuhahti. Ajattelin, että hän ei ottanut mua todesta. Jouluaattona sit yhdestä paketista löytyi, kuin löytyikin uusi ihana digitaali keittiövaaka :)

1202148.jpg

Ihania lahjoja oli paljon, paljon.. Ja vähäisimmiksi näistä ei toki jäänyt Joululahja, jonka vaihdoin JYV:n merkeissä Aijun kanssa. Aluksi paketista paljastui ihana huovutettu kassi, josta puolestaan paljastui salomoninsolmuilla tehty kaulahuivi, kaksi kerää lankaa, addin virkkuukoukku, glögimaustepussi, Fazerin marianne makeispussi.. Voi olla, että jotain nyt unohdin, mutta parilla sanalla sanottuna, lahja oli aivan upea!! Niin ja mitenkäs kerrottiin lahjan alkuperä miehelle, joka ei tiedä mitään blogistani, saati joulupaketin vaihdosta.. Niin, hälle oltiin aivan hiljaa.. arveli itse mun saaneen sen työkaveriltani, tai joltain kaverilta. Niinpä, Blogiystävältähän se kyllä oli :)

1202120.jpg
tässä kuva melkein koko paketin sisällöstä, glögi maustepussi vain puuttuu kuvasta.

1202123.jpg
tässä vielä kuva ihanasta kassista ja virkkuukoukusta.

Niin ja siinä Aijulle lähettämässäni paketissa matkaan lähti: pystyraitalapaset (punaisesta ja limen värisestä seiskaveikasta), muistikirja, pari heijastinta, pari piparkakkumuottia, avaimenperänalle, piparin tuoksuinen käsirasva, marimekon servettejä.

Mieheni veljen vaimo oli hoksannut ihastukseni bontsoihin. Hän oli sitten virkannut mulle ihanan pörröisen, punaisen bontson. :)

1202126.jpg

1202127.jpg

Olen lyhykäisellä pyrähdyksellä kotosalla käymässä. Perjantaina lähden VR:n kyydillä takaisin mökille, johon mies ja koiruus jäi. Olivat tänään kuulemma käyneet taas eläinlääkärissä. Hammas oli ollut sen verran pahannäköisesti irti, ja ne anaalit taas kipeytyneet. Lääkäri ei ollut nukuttanut, oli vain avannut koiran suun toisella kädellä ja toisella nyppässyt pihdeillä hampaan irti :O  !!! Ja koiramme ei ollut kuulemma edes yrittänyt riuhtoa päätään irti tai puraista. Ja hintakin oli kolmasosa siitä, mitä mä silloin pulitin meidän paikalliselle eläinlekurille pelkästä anaalirauhasten tyhjennyksestä *nurisee*

Sain mukavaa sähköpostia. Olin osallistunut muistelemaan lapsuuden joulua, ja samalla kommentilla osallistuin 10 000 kävijälaskurin lukemaa bongailemaan Onpahan millä istua-blogissa.
Tämä oli nyt kolmas arvonta, johon osallistuin ja jo toinen, missä voitin. Olisipa yhtä hyvää onnea lotossakin ;)

Nyt tämä nainen lähtee kuluttamaan sohvaa ja sukkapuikkoja kilkuttelemaan. Oikein loistavaa alkanutta vuotta!