Olen neulonut nyt monena päivänä vuorotellen aikuisten lapasia ja pieniä vauvan tumppuja ja sukkia. Tumput sain siskoni tyttärelle valmiiksi eilen. Löysin viikolla myös kätköistäni punaiset vauvan sukat, jotka neuloin sukkasadon aikana. Sukat olivat siis nuo punasävyiset:

959157.jpg

Suunnittelin pääseväni helpolla, eli ettei tarvitsisikkaan neuloa toisia sukkia, vaan lähettäisin vauvalle nuo sukat. Kuinkas ollakkaan tänään sisko soitteli ja esitti vienon pyynnön: voisitko tehdä sukista vähän isommat, sellaisen 1-2 cm pitemmät jalkaterät. On kuulemma pikkuneidillä isot jalat.. Niinpä tämä täti lupautui tekemään tyttöselle isommat sukat. Aiemmin lähettämäni , siis nuo kuvassa ylinnä olevat sukat olin antanut siskolle jo ennen vauvan syntymää (juu, kuten olen maininnutkin, niin uskoin lapsen olevan poika. Tosin tuo värihän sopii kummalle vain).
Sukat ovat kuulemma niin naftit, kun vain voi olla. ei kuulemma pysy kantapää paikoillaan, kun on hivenen liian pienet sukat.. 

Tuttuni tilasi minulta kummilapselleen tumput ja sukat. Niinpä täällä onkin kulutettu aikaa neuloen pieniä vaaleanpunasävyisiä ihanuuksia. Kuvia saatte sit, kun on hiukan enemmän valmiina nuita töitä..

Eilen meni mukavasti ilta. Olimme taas toisen siskoni ja hänen miehensä kanssa veljemme luona. Istuimme iltaa pelaillen mm. afrikantähteä, uunoa ja bohnanza-nimistä papu korttipeliä. Ja mukavaa oli. Saunassakin kävimme jossain välissä.

1222300.jpg

Tämä kuva on viime viikonlopulta, ja sitä ei ole lavastettu! Siskon mies käänsi afrikantähden esille, mutta mulla oli eniten rahaa, lentelin, löysin hevosenkengän ja voitin :) (mun nappula on tuo punainen)

Kävin tänään ostelemassa muutaman kerää lankoja, jottei vain loppuisi kesken ;) ja maanantaina ajattelin käydä vielä vähän katselemassa lankoja, kun olen kuullut huhua, että lankojen hinnat nousisi..

Pitäisi ruveta vielä askartelemaan kortti kummipojalle, jonka synttärikahville olemme huomenna menossa. Poika saa toiveensa mukaisesti lahjaksi "leffalahjakortin", joka sisältää leffassa käynnin meidän kanssa, ravintolassa ruokailun sekä karkit :) Tämä lahja on ensimmäisen kerran jälkeen tullut perinteeksi. Poika odottaa kovasti synttäreitään ja nauttii kun saa meidän jakamattoman huomion osakseen :)

Nyt kuitenkin on lähdettävä vielä vähän järkkäilemään kotia, jotta voi hyvällä omallatunnolla istahtaa sohvan nurkkaan neulomaan.. niin katsotaan tarttuuko käsiin vauvan sukat, vai naisten lapanen ;)

Hyvää viikonloppua kaikille!