Nyt rupeaa pikkuisen jänskättämään... nimittäin siskoni tyttären ristiäiset on ylihuomenna ja mä en vielä tiedä, mitä pistän sinne päälleni tai mitä vien ristiäislahjaksi.. No okei, kyllähän se nimikin hiukan jänskättää. En haluakkaan tietää sitä etukäteen, mut silti olo on, kuin lapsena joulua odottaessa.
Matka ristiäisiin vie n. 3-3½h /suunta, joten lankaa ja puikot lähtee varmasti seurakseni automatkalle :) Hyvää neulomisaikaa siispä ;)

Oli mukavaa, kun olette kommentoineet edelliseen postaukseeni. Mukavaa nähdä, keitä täällä oikeasti käy. Blogistanian kautta on tullut monta uutta tuttavuutta, joiden sivuille aikoinaan olen sattumalta eksynyt, mutta missä nykyään lähes päivittäin käyn kurkkimassa, josko olisi uusia postauksia :)

Täällä on ihan hirvee keli ulkona. Kävin hetki sitten koiraa pissittämässä ja liukastelin ihan kiitettävästi. Aamuyöstä oli satanut lunta, joka lämpimän ilman vuoksi suli päivänmittaan pois ja nyt on ilma hiukan pakastunut, joten milläs tuolla pystyssä pysyis?!?!?! Koiruuskin liukasteli kiitettävään tahtiin.
Viime sunnuntaina kävimme koiran & mieheni kanssa metsälenkillä (lenkki kestää n. 30min). Koko lenkin ajan veikkasin, et kohta mä lasken pyllymäkeä. Kumpparit kun ei ole mitkään pitävät liukkaalla lumella. Lopulta, kun koti jo oli näkyvissä, kuului kiljaisu (mun suusta) ja niin sitä pyllähettiin lennokkaasti selälleen. Peffaan kyl hiukan sattui, mut onneksi siinä oli hiukan pehmykettä omasta takaa. Mies saikin sit nostaa mut ylös, kun en saanut pitoa kenkien alle. Toivottavasti nyt ei tulis näillä keleillä lisää kaatumisia..

Mukavaa viikonloppua ja hiihtolomaa kaikille niille, joilla loma alkoi tänään :)