Nyt voi taas kerran todeta saman asian, kuin joka sunnuntai iltana: Mihin se viikonloppu oikein meni?? ja niin se siis taas nytkin huristi ohitse kamalaa kyytiä.

Edellinen postaus kun oli kuvaton, niin tämä postaus vastaavasti sisältää nyt niitä kuvia.
Tässäpä ensiksi tämän viikon aikana valmistuneet kaulahuivit:

1282058.jpg

Lankana siis molemmissa tango fani ja kutosen puikoilla nämäkin tikuttelin.
Painoa kumpaisellakin on n. 100g, eli kaksi kerää/ huivi
Pituutta on kummallakin huivilla n. 150cm (kuvassa huivit on taiteltu "kerälle")


Aloitin torstaina tekemään vauvan sukkia sille siskoni tyttärelle. Sukan alkuun en torstai-iltana pahemmin koskenutkaan. Perjantaina illalla maltoin jo hiukan sitä taas neuloa ja eilen tikuttelin sukalle parin. Ja tältä ne näyttävät:

1282084.jpg

Lankana seiska veikka raita
tikuttelin nämä kolmosen puikoilla. Painoa kertyi 50g

Ja kun kerran tuo koko 150g kerä ei huventunutkaan noihin pieniin sukkiin, niin rupesinpa siitä samaisesta kerästä tekemään toisia sukkia tältänäkymin vielä samaiselle tyttösellekkin.  ;)
Näistä on vasta toinen valmiina, mut eiköhän sekin pikaiseen valmistune.

1282126.jpg

varmaan tarttis edes kertoakkaan, et on kolmoset taas ollut käytössä puikkoina.. ;)

Innostus nyt näihin siskon tytön sukkiin tuli siitä, kun tajusin ristiäisten olevan kohta, jolloin pääsen taas pikkuista tapaamaan ja nämä sukat matkaavat samalla reissulla uudelle omistajalleen.

Kaulahuivinkin aloitin taas eilen, nyt rupes vaan pikkuisen tökkimisen alkeet tulemaan. Huivi onkin nyt suosiolla hiukan odottamassa uutta innostusta.

p.s.
en sit jaksanutkaan värjäillä perjantaina hiuksiani.. pistin sit lauantaina rakkaan puolisoni tunkemaan kumihanskat käteensä, (ne ns. mikkihiiri hanskat, jotka väripaketin mukana tulee) ja värjäämään mun hiukset :)