Tällä viikolla on lähes joka päivä satanut vettä, tai räntää.. tylsää.. Tänäänkin tulee ihan kunnolla jotain erittäin märkää tavaraa taivaalta ja pakkasen puolella on mittarikin yhden asteen verran.. Jostain syystä on tuntunut, kuin olisin koko viikon kulkenut unessa. Toivottavasti ensi viikko olisi parempi.

Käsitöitä on kuitenkin hiukan tullut tehtyä. Eilen aamulla päättelin lila-ruskea raitaiset sukat. Lankahan oli alunperin 7 veikkaa, jonka ystäväni minulle värjäsi. Tässä kuva siitä ensimmäisestä sukasta, yhteiskuvaa molemmista sukista en saanut aikaiseksi ottaa.

1441681.jpg

Eilen iltapäivällä aloitin tekemään pakkopullasukkia.. siis suomennettuna niitä siroja 46 numeroiseen jalkaan sopivia sukkia. Puolisoni sukkamieltymys on siinä mielessä tylsä, että hän ei halua sukkiinsa mitään raitoja! Varsissa sentään saa raitoja olla ja nyt näihin sukkiin onkin jo muotoutunut minun silmää miellyttävistä jämälangoista raitoja. Ja kiusallakin taidan tehdä muutaman raidan myös sukkaosaan, katsotaan nyt sit millaiset sukat noista tulee. Ja mitäpä sillä on väliä, minkä väriset villasukat hällä jaloissa on, kun niitä kuitenkin käyttää vain kotona ja mökillä, niin ja tarvittaessa yöllä.

Nyt on tuossa kyllä kohta hyppäämässä puikoille myös sukat itselle, ja tälläkertaa haluan niistä jotain muuta, kuin perussukat.. (katsotaan, sujuuko yhteistyö mallin suhteen vai meneekö hermot..)
Samoin ajatelin kohta tikutella myös pieniä neulomuksiakin, mut niistä enemmän sit, kun ovat valmistuneet..

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille!