Tänään odotti postilaatikossa mukava yllätys. Teimme Sukkaa pukkaa- blogin Tarjan kanssa vaihtokaupat; minä neulon hänen lapselleen lapaset ja hän neuloi mulle sukat. Maanantaina läksivät lapaset matkaan ja tänään tuli postin mukana paketti Tarjalta. Ja vitsi mikä ihana yllätys kuoressa olikaan! Juuri mun silmää hivelevän väriset ohuet sukat ja juuri sopivan kokoiset!

1431031.jpg

paketissa oli myös kirsikka suklaata ja kiva kortti. Aivan sanattomaksi menin ja kyllä niitä sukkia hiplailtiinkin.. (itse kun teen/ olen tähän saakka tehnyt vain perus sukkia ja niissäkin lankana on tainut lähes poikkeuksetta olla seiska veikkaa..) Joten kiitos vielä kerran sinulle !

Kuten aiemmin kerroinkin, niin aloitin muistaakseni lauantaina (vai oliko se sittenkin perjantaina..) neulomaan itselleni sukkia Kangaskasan värjäämästä langasta. eilen ne sit sain valmiiksi ja pääteltyäkkin. Sukissa löytyi yksi jännä juttu; raidoitus täsmää muutoin täysin, mutta kantalapun raidoitus on hiukan erilainen. Liekö ollut toisessa sukassa tiukempi neulojan ote ;)

1431026.jpg
(neulottu kolmosen puikoilla. lankaa kului yht.124g)

1257904.jpg

Tuossahan ne Kangaskasan värjäämät langat on vielä kerillä. Ja niin se vaan vei uteliaisuus voiton ja mun oli heti eilen aloitettava uusi sukapari tuosta lila-ruskea-kerästäkin. Nyt onkin sitten se eka sukka valmistunut kantalappuun asti. Niistä on tulossa täysin samanlaiset, kuin noista vihreä-oranssi-raidallisistakin, mutta eri värisinä vain :)

Lankanahan näissä värjätyissä langoissa oli seiskaveikka.

Huomasin juuri, että ne valkoiset sukat, jotka siis olivat tilaustyönä tehdyt, on kuvattu eri kameralla, kuin nuo kuvat, jotka nyt tähän laitoin, samoin kuin pienet tumputkin. Näin ollen saatte vielä odottaa niitä kuvia ;)