Nyt se on viimeinkin tullut!!! Tai oikeammin ne. Eilen kävin koiran kanssa iltalenkillä ja löysin kevään ensimmäiset leskenlehdet. Joten nyt voin hyvällä mielellä julistaa kevään alkaneeksi :)

Toinen kovasti odotettu ja kaivattu juttu, mikä myöskin eilen tuli, oli se, mitä olen monen bloggaajan nähnyt odottavan, etsivän ja kaipaavankin. Se ihanuus näyttää tältä:

1472548.jpg

Juju-kirjakerhossa oli näitä Haaviston kirjan näköispainoksia tullut myyntiin ja minä sain ostaa omani ystäväni kautta, kun itse en kerhoon kuulu. Kiitokset ystävälle vielä tästä. Innolla olen selannut kirjaa läpi ja miettinyt, minkä mallin tekisin ihan ensimmäiseksi. Nyt ei kuitenkaan ole NIIN kova lapasvimma, joten katsellaan vielä hetken aikaa. Mulla on ollut kyseinen kirja lainassa kirjastostakin ja nyt kun viimein sain omani, niin sen kirjaston kappaleen saikin palauttaa :)

Nyt on puikoilla tulossa pieniä ja isoja sukkia. Isoista olisi tarkoitus tulla miesten sukat, mut on ruvennut tuota kantalappua väkertäessä tulemaan mieleen, et olikohan ne kolmosen puikot tuolla silmukkamäärällä sittenkin liian pienet.. Kunhan saan kehiin taas neljännenkin puikon, täytyy yrittää sovittaa tekelettä miehen koipeen ja jos se tuntuu liian pieneltä, saan omiin jalkoihin sopivat sukat.. Väri vain ei hirmusesti nappaa, joten jos on miehelle pienet, ne saa sit jäädä odottamaan sopivaa lahjan saajaa..

Päässä pyörii monia, monia ihania sukkamalleja, joita haluis kokeilla. Samoin tekisi mieleni kokeilla tehdä itselleni kämmekkäät (jos tuo nyt on oikea nimi), jostain syystä ne on vaan halunneet aina jatkaa itseään lapasiksi asti.. ;)