..on ilmassa. Kaksi ihanaa työtoveria jättivät työpaikan sopimusten päättyessä ja halusin hiukan muistaa heitä. Toiselle tein vihreästä kamppanja seiskaveikasta sukat (lankaa meni 93g, koko 35-36). Aikaa kului pari päivää. Toiselle tein ruskeasta seiskaveikasta kämmekkäät (langan kulutus  59g). Niihin aikaa kului yksi päivä. Molemmat tekeleet tikuttelin puikoilla nro 3½. Niin ja molemmissa neulekuviona Pinja-neule.

1601546.jpg

1601553.jpg

Kummankin pakettiin sujautin mukaan vielä tämmöiset samanlaiset kirjat:

1601556.jpg

Hiukan meinasi aika käydä tiukille, kun vasta yhden aikoihin viimeyönä sain jälkimmäisen kämmekkään puikoilta pois. Niin ja linjurimatka töihin tänä aamuna sujui rattoisasti langanpäitä päätellessä :)
Nyt tuntuu vasemman etusormen osalta siltä, että hiukan on vähennettävä neulomisia vähäksi aikaan.. tosin se hys hys-juttu, josta en ole vielä tääl paljastanut mitään, tekisi mieleni neuloa loppuun, jotta saisin senkin työn toukokuun aikana valmiiksi..
Haikeutta oli paljon myös muutenkin töissä. Saimme hyvästellä ryhmämme lapset rutistusten kera, kun enään syksyllä emme työtoverini kanssa samaisessa ryhmässä jatka. Nyt mä yritän tsempata tämän kesän töiden suhteen ja suunnata katseeni tulevaisuuteen. Täytyy yrittä jostain löytää uusi työpaikka syksyksi, kun työttömäksi olen jäämässä heinäkuun lopussa.. Tänään oli itkut lähellä, mutta luulen itkun tulevan kunnolla, kun itse työpaikan hyvästelen. Nyt nautitaan ihanan lämpimästä aurinkoisesta kesäsäästä :)

Huomenna luvassa raskaiden taakkojen kantamista edes takaisin, kun kirmaan siskoni uuteen kotiin muuttoavuksi :) Katsotaan, loppuuko neulomiset käsikipujen vuoksi, vai laiskuuteen ;)

Paljon onnea kaikille ylioppilaille ja kaikille koulunsa päättäneille ja muille juhlijoille!