Juu, kuten otsikostakin jo arvanneen, niin välillä tän netin toimimisen kanssa on saanut tapella kunnollakin. Nyt on kulunut jo pari viikkoa, kun netti on pätkinyt huolella. En tiedä, onko ongelma ollut vain meillä, vai koko talossa...kun eipä nuita naapureita sit tietty ole näkynyt, et olis voinut kysyä...

Paljon olen mielestäni saanut aikaiseksikin käsityön saralla. Vappua edeltävänä viikonloppuna laitoin ompelukoneen hurisemaan ja ompelin ensin tämmöisen:

1532410.jpg

Ja heti perään tämmöisen:

1532402.jpg

Jonka sisus oli tämän näköinen:

1532408.jpg

Nämä on ommeltu kerni-kankaasta, joka siis hieman pitää kosteutta. Ensimmäinen kassi on ihan perus tapaus.  Jälkimmäiseen tein vuoren samaisesta kankaasta parin taskun kera.
Näiden myötä odotan innolla tulevia uintireissuja... Suunnittelin pakkaavani tuohon isompaan
(= vuorellinen)  uikkarit ja pyyhkeen :)

1532412.jpg

Nuo kassit valmistuivat perjantai päivänä töiden jälkeen. Sunnuntaina  taas huristeltiin ompelukoneella ja silloin syntyi tämmöistä jälkeä:

1532416.jpg

Tämä on suunniteltu kesäiseksi olkakassiksi, tai kädessä roikotteluun. sisälleen se sai vuoren ja parit taskut tähän malliin:

1532421.jpg

Sukkiakin on taas muutamia valmistunut. Adoptoin taanoin Päiväunineulojalta ihastuttavan bontchon, joka oli alkuperäiselle omistajalleen väärän värinen tai jotain.. Mä tein hänen lapsoselleen vaihdoksi pieniä sukkia ja pistin jotain pientä piristystä myös äidille.. Sukat olivat tämän näköisiä...

1532413.jpg

Sukat on molemmat saman kokoisia, vaikka näyttääkin siltä, että toiset ovat isommat.. punaisissa sukissa on joustinta jalkapöydän päälläkin. Nämä on neulottu kolmosen puikoilla ja lankana oli -ylläri ylläri- mitäs muutakaan, kuin seiska veikkaa.. ;)

Viikonlopun aikaan päätin tehdä jotain langan jämille. Niistä syntyivät nilkkasukkamalliset villikset. Nää on aivan ihanat :)

1532424.jpg

Nyt voin huokaista helpotuksesta, sillä viimeinkin tuo sinisen kirjava lanka loppui! Se rupesi jo "hiukan" ärsyttämään.. ( pliis.. älkää muistuttako, että samaista lankaa löytyy vielä pieni jämäkerä lilan värisenä..)
nämä tikuttelin nelosen puikoilla kantapään kavennuksiin saakka ja vaihdoin työhön 3½ nro:n puikot. Painoa kertyi yhteensä 76 g

Nyt on täytynyt pakosta jättää käsityöt hiukan vähemmälle, kun vasen peukkuni on kipeytynyt. Sitä särkee armottomasti ja kipu leviää kämmeneenkin. Töissä sitkeästi hammasta purren ja lääkettä syöden olin ja taas huomenna menen, kun en kehtaa olla peukun takia poiskaan.. Mitään painavaa ei kyl uskalla nostella.. Villi veikkauskin kummituksemme äidiltä löytyi, heitti ilmoille osittaisen jännetuppitulehduksen.. Toivottavasti tämä menisi pian ohi..

Mukavaa viikkoa kaikille, toivottavasti huomenna paistais aurinko, eikä tippuisi sade ;)