Torstaina vietettiin töissä jälleen läksiäisiä, tällä kertaa minun. Suurin osa työtovereista jäi lomille, niin läksiäiset pidettiin jo nyt, vaikka työt virallisesti loppuukin vasta heinäkuun viiminen päivä. Olo oli aikas itkuinen ja surullinen,kun olen saanut olla samassa työpaikassa jo kolme kokonaista vuotta putkeen. Nyt ei kuitenkaan samassa paikassa ole jatkoa tarjolla, joten mun on aika lähteä kohden uusia haasteita ja uusia tuulia...
Työtovereilta tuli ihania muistamisia. Yhteisesti sain heiltä kauniin kimpun kukkasia sekä tämän:

1682276.jpg

Esimies naureskellen kertoi huomanneen, että mullakin on kokouksissa ollut puikot viuhumassa (kuten pupuilla tuossa mukissa).. Kuvaava muki siis :) Tuota mulla ei vielä ollutkaan, mutta tarkoituksena oli se jossain välissä itselleni hommata, nyt ei sit tarvitsekkaan.

Läheisimmät työtoverit halusivat antaa vielä henkilökohtaisia lahjuksia. tässä on kahdelta työtoverilta saadut ihanuudet:
1682283.jpg

Se on mielenkiintoista, miten tullessaan uuteen työpaikkaan, ei aluksi tiedä, kehen voi luottaa, ja kehen ei. Ja kenestä tulee jossain vaiheessa muutakin, kun työtoveri. Näin pääsi minulle käymään näiden kuluneiden kolmen vuoden aikana, että lähtiessäni parin viikon päästä viimeistä kertaa nykyisestä työpaikasta, sanon näkemiin myös ystävälle, jonka kanssa oli todellinen ilo tehdä yhdessä töitä. Onnekseni ystävyyden ei tarvitse loppua työpaikan vaihtoon. Ystävyydestä aion pitää kiinni. Tältä ystävältäni sain aivan uskomattoman ihanan läksiäislahjan.. Mitkään sanat eivät riitä kertomaan sitä tunnetta, jonka koin, kun paketin avasin.. Katsokaa vaikka itse:

1682284.jpg

Paketista paljastui sukanpingottimet, jotka ystäväni isä on tehnyt. Saan kuulemma ne itse maalata haluamani näköisiksi. Lisäksi niissä oli ystäväni itse neulomat mahtavat sukat, jotka olivat juuri sopivatkin, sekä addin sukkapuikot kokoa 3,25 (hän on minulle joskus vinkannut, että tiukalle käsialalleni tuo koko voisi olla sopiva, en vain ole löytänyt tuommoisia itselleni) sekä vielä pohjalta pilkisti kerä saksalaista sukkalankaa ja muistikirja, johon oli liimattu ohjekuvio nuihin sukkiin... Olen täysin sanaton. Kiitos sinulle ihana ystäväni.

Näin ihanaa sateenkaaren väristä lankaa sain:

1682287.jpg

Ja näin hyvin sukat jalkaani istuivat:

1682272.jpg

Olen sanaton, ja erittäin kiitollinen ja taas kohta kyyneleet virtaa...

Tuossa viimeisimmästä kuvasta muuten näkyy taustalla uusin hankintani. Ostin myös tuommoiset muoviset kenkuroiset, vaikka vuosi sitten vannoin, ettei mun koipiini ainakaan tuommoisia ilmestyisi. Niinpä niin. Ensin tuli limen vihreät ja kun ne kerran oli niin ihanat jalassa ja köykäset, niin mökkeillessämme oli pakko käydä eräässä sikäläisessä kaupassa ostamassa vielä yhtä kokoa isommat turkoosin siniset työkengiksi ja harmaat vielä toisiksi käyttökengiksi. Siitä huolimatta en pidä kenkiä kauniin näköisinä, mutta nyt tiedän, kuinka hyvät ne ovat jalassa, joten kengät saavat rumuutensa anteeksi, eihän me ihmisetkään täydellisiä olla.. :)

Huomenna suunnataan tosiaan niihin kavereiden häihin ja katsellaan, koska taas päivityksiä tänne ilmestyy.. Juhannuksenakin tapahtui mukavia ja todella yllättäviä juttuja, mutta niistä en kerro vielä tämän enempää..

Mukavaa kesälomaa kaikille, ketkä sellaisesta jo saavat nauttia ja mukavan rentouttavaa viikonloppua meille muille :)