..nimittäin työpäiviä. Vielä pitäisi olla töissä huomenna kuutisen tuntia, jonka jälkeen alkaa viimeinkin se kauan odotettu ja kaivattu LOMA !!!! (tosin, mullahan se tarkoittaa työkkäriin ilmoittautumista ja uuden työn etsimistä, mut ei anneta sen lannistaa mieltä ) Tänään jouduin haikein mielin luopumaan sormessani kiillelleestä sormuksesta. Siitä uupui kaiverrukset ja koskapa halusin välttämättä käsinkaiverrukset, joudun odottamaan torstaihin, jolloin saan sormukseni takaisin sormeen :) Hassua, miten äkkiä siihenkin on loppujenlopuksi tottunut, vaikkei se ole ollut paikallansa vasta kuin hiukan reilun viikon.. mut kyllä sitä odotettiinkin siihen ilmestyvän ;)

Mä viimein otin itseäni niskasta kiinni, kun Anttilasta mukaani tarttui Veera-puuvillalankaa (50g/ kerä) ja pyöröpuikot. Kotona kaivoin isoa pinkkaani kansiostani, jossa on erilaisia neulonta malleja. Sit syvä huokaus ja kunnon perehdytys ohjeeseen ja siitä sit vain rohkeasti työntouhuun.

1729835.jpg

 

1729847.jpg

 

Nyt on neulottu vasta n. puolet yhdestä kerästä, eikä viel ole mallineulekuviot syöpyneet päähän, ja sen valitettavasti huomaa. Löysin kokonaisen rivin mittaisen virheen, mut en lähtenyt purkamaan, kun en olisi varmasti osannut jatkaa oikealta riviltä. Niin no, tämähän on ensimmäinen tekemäni pitsihuivi (siis sit, kun se valmistuu) ja  eihän mitenkään se voikkaan olla täydellinen! Siitä ainaskin tulen muistamaan kaikki sekoilut, joita tuon huivin kanssa oli. Toivon, että seuraavat huivit, joita toivottavasti vielä aikaiseksi saan, onnistuisivat ilman tuollaisia ärsyttäviä mokia..

(käytin hyväkseni työpäivääni sen verran, että tekeleeni virittelin nuppareilla seinälle ja napsin muutaman kuvan, selvisipähän samalla, minkä kokoinen huivi on jo nyt.. niin no, kyllähän tuo päähuiviksi olisi suht hyvä, jos nauhat tekisi, mut kolmiohuiviksi ei ihan viel..

Tässä hivenen parempi lähikuva huivista. Tunnistaako joku kuvion? Ohjehan löytyy Ullasta...

 

1729858.jpg

vastaus: tietysti tämä :)