.. voikaan olla lukemiensa blogien kommentointi. Monta kertaa, ja moneen eri blogiin on ollut tarkoitus jättää oma tervehdyksensä, mutta.. Niin siihen on aina tullut jokin este. Ei ole muka mitään järkevää sanottavaa. Ei jotenkin vain saa näpyteltyä siihen kommenttilootaan vaikkapa tekstiä "kävin täällä", tai mitä tahansa. Tiedän, että olisi varmasti mukavaa huomata jonkun vierailleen juuri siinä omassa blogissa, mutta...
Nyt päätän ottaa itseäni niskasta kiinni ja annan itselleni pari päivää aikaa rustata edes jotain blogeihin, joissa vierailen suht. säännöllisesti. ja niihin, jotka löytyvät myös suosikeistani. Jos en sinun blogissasi ole vieraillut, ja toivot minut sinne vierailemaan, niin jätäthän tämän postauksen kommenttilootaan puumerkkisi ja blogisi osoitteen, niin lupaan tulla kurkistamaan sinne :)

Nyt, Hyvää yötä :)


P.S.

Unohdin edellisestä postauksestani, että sain muuten viimeinkin ne ufoutuneiden lapasten kärkikavennukset tehtyä ja pääteltyä. Niissähän oli mielestäni vääränlainen kavennus aluksi, jonka olin jo purkanut, mutta lapaset olivat hautautuneina keskeneräisten töiden koppaan varmaan vuoden verran, kunnes viimein ne sieltä pääsivät valmiina pois. Aloitin muuten myös sitä polvisukkaakin tekemään.. Miltei koko varren nilkkaan asti sain tänään tehtyä, joten josko sittenkin saisin sukat (siis molemmat) valmiiksi ennen sukkasadon alkua. (alkaahan se? jos ei ala, ni kerään sukkasatoa vaikka sit yksin )