Meillä kävi torstaina odottamaton ja samalla kutsumaton vieras. Mieheni kävi veskissä ja sieltä tullessaan huhuili mut katsomaan yllätysvierasta. suihkun nurkassa kökötti pienen pieni (n. 2€:n kolikon kokoinen) sammakko. Kyllä, SAMMAKKO!!! Mieheni oli pikkuisen huomannut, kun otus oli loikannut hiukan eteenpäin. Pyydystimme sammakon purkkiin ja kiikutin sen ulos takaisin. Se, miten sammakko oli meille tullut, on mysteeri. (mietin vain, et onneksi en mennyt suihkuun, kun ilman laseja olen puolisokea...)

Harmituksiakin on tullut vastaan. Sain viimein kuvattua tekemiäni käsitöitä, mut koskapa emme ole vieläkään saaneet aikaiseksi ostaa uutta kameraa, joudun ja samoin te joudutte tyytymään tosi huonoihin kuviin. Selvää niistä kyllä saa, mut värit on... sanonko mistä! Kaikki kuvat on vahvasti punaisen sävyisiä. mrr.. ja jotta V-aste nousisi vielä hiukan, päätti meidän pyykkikoneemme sanoa työsopimuksensa irti. jäi viimeinen satsi linkoamatta ja kaikki vedet rumpuun. Mä sit riskinä naisena roudasin koneen lähemmäs lattiakaivoa, jotta saan  nukkasihdin irti ja vedet pois koneesta. (sitä ennen olin käsin vääntänyt pyykeistä enimmät vedet pois) Kun nukkasihdin sain viimein pois, hoksasin, et lattia viemärin sihti olisi kannattanut puhdistaa ihan ensiksi, sillä vedet ei päätyneet suoraan lattiakaivoon, vaan lainehtivat ensin ovea kohden ja sit palasivat onneksi viemäriin.
Ja sit roudattiinkin kone takaisin paikoilleen. Virtaa siihen ei enään tule, joten lienee uuden osto edessä.. voihan *PIIIP*

Ja ei tässä vielä kaikki. Kun olin koko sepostuksen kirjoittanut, ja kuvat liittänyt, niin sähläsin jotain ja klik! Kaikki katos!! Joten tää on nyt sit toinen kerta, kun samaa sepostusta kertailen...

Mut nyt niihin kuviin..

Ensiksi seiskaveikan jättiraidasta neulomani polvisukat:
1849080.jpg

Ja nämä ovat Olgasukat, jotka neuloin ystävältäni saamasta langasta:
1849085.jpg

Ja nämä lapaset...
1257877.jpg

...saivat uudet päät.. (älkää antako kuvan värien hämätä. aiemmassa kuvassa värit on oikein, jälkimmäisessä täysin väärät, kyseessä kuitenkin samat lapaset.)

1849095.jpg

Ja sit eilen illalla tekaisin tämmöisen:
1849151.jpg

Olga-kuviolla neulottu barbin mekko.. mulla vaan kun ei ole barbeja, ei tätä saa mallin päälle sujautettua... Lankana kamppanja seiskaveikkaa. sinistä ja jättiraitaa. Tuosta kuvasta ei erota, mut ihan yläällä on sangan väri oranssia ja samoin "olkaimet) on virkattu oranssilla värillä.

Tämmöisiä olen tehtaillut. Hirmuisesti tekisi mieleni aloittaa uusia sukkia, mut yritän malttaa mieltäni muistaen, että vielä on viikko aikaa ENNEN sukkasadon alkamista.. katsotaan, miten käy. Aloitanko uusien sukkien neulomisen siitä huolimatta..

1849346.jpg

Nyt pitäisi vissiin lopettaa tää jaarittelu ja mennä tekemään jotain ihan muuta.. kuten hakemaan ne pyykit sieltä kuivaustuvalta..

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!

edit:
Piti vielä lisätä tämä kuva postaukseen:
1849091.jpg

Kuten näkyy, siinä on isohko kopallinen lankaa odottamassa sukkasadon alkua ja sitä, että tuo kaikki lanka pääsee muotoutumaan sukiksi ja lapasiksi ja muutama kerä kaulahuiveja vartenkin sieltä kopasta löytyy.. Joten ainakaan en voi syyttää langan vähyyttä, vaan laiskuutta (tai kiirettä) mikäli en saa koppaa vajentumista syntymään.. niin ja tuossa vasemmassa alanurkassa näkyvä raidallinen juttu on pariton sukka, jolle pitäis kait saada pari tehtyä.. missähän välissä, kun ei yhtään innosta..