Niin se vain kesä huristaa kovaa vauhtia eteenpäin.. Tuntuu uskomattomalta, miten nopeasti aika voikaan mennä eteenpäin. Vastahan tammikuussa siskoni sai prinsessansa ja nyt samainen pieni prinsessa on jo yli puolivuotias! Ja vastahan nuorin siskomme syntyi.. niin ja kun rupee tarkemmin miettimään, niin johan siitäkin on kulunut jo yli 15 vuotta.. Niin se aika vain kuluu. Välillä niiiin hitaasti ja välillä turhankin nopeasti. Laskeskelin myös, että tälle vuodelle on kertymässä juhlia mm. yhdet rippijuhlat, yhdet ristiäiset, kolmet häät, yms.. Yhdet häät on noista kolmesta vielä juhlimatta, mutta nekin on jo tällä viikolla, joten ne tähän listasin mukaan. Häälahja on vielä mietinnässä ja tiedokseni sinulle, tuleva morsian, kyllä me jotain kehitellään, vaikka kuinka kieltäisit lahjat ;)

Neuleitakin on jonkin verran saatu aikaiseksi.. Kuten sanoin, että n. 150 g on seiska veikkaa kulutettu, niin sukiksihan ne muotoutuivat. Yhdet sukat sai ystäväni syntymäpäivä lahjakseen ja toiset sukat, saman kaltaiset, mutta lyhemmällä varrella menivät mummoni serkulle. Lahjan saajat vaikuttivat tyytyväisiltä lahjoihinsa.
Löysin myös jonkun blogista (en nyt muista, kenen) ohjeen karviaismarja pipoon ja sen ohjeen perusteella neuloin siskon tytölle vaaleanpunaisesta woolista myssyn, johon lisäsin sisu glitteristä kimaltelevia raitoja. Ihan hauska myssy tuli :)
Eilen sain viimein valmiiksi jo ufoutuneen polvisukan itselleni. Toinen sukka on vielä tekemättä, mutta luotan siihen, että mikäli en sitä muutoin valmiiksi saa, niin sit viimeistään sukkasadon aikaan senkin valmiiksi aion tehdä...

Niin ja on mulla muutakin uutisia. Työttömänä olen virallisesti ollut viime viikon perjantaista saakka, mutta nyt siihenkin on tulossa muutos. Sain eilen puhelun ja pyynnön töihin. Aloitan työt ensi viikolla, maanantaina, joten nyt lomaillaan hyvällä omalla tunnolla tämä loppu viikko ja nautitaan auringosta.. :)
Vielä on hiukan auki, saanko tehdä töitä 5 pv/vk vai vain kolme, mutta siihenkin asiaan saan tällä viikolla varmuuden, joten nyt peukut pystyyn, et saisin tehdä täyttä viikkoa :)
Työt kestää kuulemma ainakin vuoden loppuun, mut mahdollisesti jopa ensi kevääseen.
Olin eilen tosi iloinen asiasta. :)

Mulla on tänään ollut alaselkä tosi kipeä, mikään asento ei ole hyvä. Kävelemässä kävin koiran kanssa, mut sekin oli oikeastaan aikamoista tuskaa.. Toivottavasti selkä viimeinkin tokenis. Tää ei ole kivaa....

Anoppi oli ulkomailla ja saimme viestin häneltä, jossa halusi tietää minkä värisen juhla huivin haluan. Valitsin väriksi mustan ja hiukan jännitti, millainen huivi mahtaa tulla, kun hän reissun jälkeen kertoi, että "se on sellainen juhlahuivi, siinä on jotain paljettejakin.." hmm.. jaa että oikein paljettejakin.. hiukan oli jo pieni varaus päällä, et millanen se sit mahtaakaan olla.. tänään se sit postiluukusta tuli mulle (anoppi kuuli, et olisi huiville perjantaina häissä käyttöä, joten hän halusi sen mulle postitse lähettää..) Juu.. ne paljetit... niin siis mitkä paljetit!?!?! Eihän siinä siis mitään paljetteja ollut! Kaunis kolmiohuivi, joka on 100% polyester lapun mukaan ja on siis sifonkia (?) ja hapsuissa on pujoteltuina pieniä mustia helmiä. Oikein kaunis ja ihana. Tykkään :)
Meinasi pienoinen paniikki iskeä, kun saimme kuulla häistä viime viikolla ja tajusin, etten millään tule saamaan huiviani siihen mennessä välmiiksi, mut nyt ei ole enään paniikkia. Mulla on nyt kaksikin vaihtoehtoa huivin suhteen. Joko tuo anopilta saatu, tai sitten miehen veljen vaimolta lainaamani huivi, joka oli mulla käytössä myös edellisissä häissäkin. Täytynee mallailla mekon kanssa, et kummanko laittaisin ;)

Ensi viikon loppuna (ei siis viel tällä viikolla) on pitkästä aikaan miehellä loma viikonloppu, ja silloin olisi vuorossa yksille kolmekymppisille meno, joten sinnekkin pitäisi jotain kivaa pientä lahjaa kehitellä.. Kylläpäs nyt näitä juhlia tuleekin. Onneksi miehen pyöreitä vietetään vasta ensi vuonna.. ja sitä seuraavana vuonna mun... mutta naisethan täyttää aina vain 25 vuotta, eikös se niin mennyt ?

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)