Katsoin tuossa äsken edellisen päivitykseni ajankohtaa, se oli milteinpä tasan kuukausi sitten.. Sukkia on tullut neulottua, mut on jotenkin iskenyt sellainen plääh olo.. Ne sukat, jotka aloitin neulomaan sukkasadon toisena sukkaparina, olivatkin aikamoinen tuskainen taival.. (jos niin voi sanoa) Lankana oli tosiaan 100 % merseroitua puuvillaa tennessee langan muodossa. Neuloin sukat siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Hän valittaa, ettei voi pitää 7veikasta tms neulottuja sukkia, kun ne kutittaa.. No, nyt ei ainaskaan pitäisi kutittaa.
Eihän nuo sukat muuten olisi olleet takkuavat neulottavat, mut silmukoiden poimiminen kantalapusta ei meinannut onnistua millään ja hermot meinas mennä.. Nyt kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin :)



Kolmantena parina neuloin työtoverillemme eläkelahjaksi Olgan mallia mukaillen sukat. Lankana oli nalle color ja puikot olivat kokoa 3.5

1958451.jpg

Neljänsinä sukkina aloitin neulomaan vihreästä polkasta olga kuviolla sukkia, saaja on vielä hiukan avoinna. Nämä sukat ovat vielä pahasti kesken.. (toinen on kuitenkin jo valmiina ja toista tehdään..)

Viidennet sukat ovatkin ihan pikkiriikkiset. En ole vielä varma, tuleeko sukat myyntiin, vai lahjaksi, vai johonkin keräykseen...

Ihan ei ole samanlainen tahti tänä vuonna tässä sadonkorjuussa, kuin mitä se oli viime vuonna (13 paria), mutta olen tyytyväinen, että olen edes yhden parin saanut neulottua, joten saldohan on siis avattu :)

Ystäväni otti ihanan syksyisiä kuvia sukistani, jotka neuloin jo ennen sukkasadon alkua. Kuvat olivat silloin huonoja, mutta katsokaas näitä! Oikeita taideteoksia :) Kiitos ystäväni :)
(ja näissä kuvissa esiintyy siis koko ajan sama pari..)

1958443.jpg

1958444.jpg

1958447.jpg

1958448.jpg

1958450.jpg

                    ***
Sen verran on vielä pakko lisätä, että ytitin pengata mulle tarpeetonta roinaa ja vaatetta kasseihin ja hinnotella ne, sillä huomiseksi olemme siskoni kanssa varanneet kirpispöydän ja lähdemme toivottavasti luopumaan itselle tarpeettomista tavaroista.. (mikä siinä on, että kun aikaa tavaroiden etsimiseen ja hinnotteluun olisi vain yksi päivä, niin siinä ajassa ei tunnu saavan oikein mitään kasaan. Ja joka tavaran kohdalla käydään taistelu omantunnon kanssa, kun tää on saatu lahjaksi, voinko tästä luopua..)

Toinen tapaus on uusi esine olkkarissamme.. Keskellä olohuonettamme seisoskelee pyykinpesukone. Nyt se tuli meille, ja odottelee nyt olkkarissa siitä syystä, kun mulla, eikä koneen tuojalla ollut työkaluja lähettyvillä, niin ei saatu tuota vanhaa romua pois.. Kunhan puolisoni kotiutuu, niin saa sitten katsoa koneiden vaihdon kohdilleen :)
Ihanaa, enään kohta ei tarvii käydä pyykkituvalla pyykkejä pesemässä, jollei itse halua :)

                     ****

Myöhäiset osaanottoni 23.9. tapahtuneen vuoksi.

1045480.jpg

Tapahtuma kosketti perheeni jäsentä turhankin läheltä ja toivon, että voin antaa Sinulle tukeani ja apuani, kun sitä vain tarvitset. Olet minulle tärkeä <3

                   ****

Mukavaa viikonloppua teille kaikille, muistetaan pitää huolta läheisistämme sekä kertoa ja näyttää heille, että he ovat tärkeitä..