Nyt, viimeinkin luvassa huonolaatuisia kuvia.

1990166.jpg

Sukat siskontytölle. Kuviona Pinja

1990167.jpg

Sukat synttärilahjana työparilleni. Farkunsininen nalle. (näistä olen mielestäni jo aiemmin maininnut..)

1990171.jpg

Sukat herkkähipiäiselle siskolleni synttärilahjaksi. Lankana sähkönsininen tennessee. (oli muuten aikas v-mäistä poimia kantalapun reunoista tarvittavat silmukat..)

1990178.jpg

Perussukat lahjana työtoverini poikavauvalle.

Nyt on valmistunut myös kämmekkäät siskon miehelle synttärilahjaksi, sekä pienet vauvan tumput. Odotan vain innostusta päättelemiseen, jotta saisin nuo pistettyä pois näkösältä.

Puikoilla on vihreästä polkasta tulossa olga-sukat joululahjana äidille (ja jos nyt rakkaat siskoni lukevat tätä, niin muistavat pitää vain suunsa supussa ja olla hiiskumatta...) sekä toiset olgat mummolleni syntymäpäivälahjaksi. Kiire vain tulee päälle, kun mummon synttärit on jo ensi viikolla! ja sukat aloitin eilen illalla, siis vasta sen ensimmäisen!!!

Tänään oli mukava päivä. Tänään oli syyslomaviikkoni ensimmäinen lomapäivä ja lupauduin lähtemään uimahalliin kummipoikamma, hänen veljensä ja heidän äitinsä kanssa. Mulla oli erittäin mukava ja vauhdikas päivä poikien parissa :) Pienemmän kanssa piti olla kokoajan kipuamassa vesiliukumäkeen. Kuulemma oli huvittavan näköistä touhua, kun aina liukumäen päässä mä molskahdin uppeluksiin ja nostin pojan ilmaan niin, että mun ranteet ja sormet näkyi, ja poika oli hartioista ylöspäin veden pinnalla :)
Pikkumies halusi kokoajan "uudestaan" mäkeä laskemaan..
Pois lähdetyä pojat totesivat kuin yhdestä suusta, että oli "tosi kivaa!" :)
On muuten ollut jalat hiuuukkasen hellänä illan.. ja kädetkin jonnin verran hellänä. Vaikka matkaa ei tullutkaan yhtään uitua, ni eiköhän niitä kaloreita kuitenkin jokunen palanut. Hiukan erilaista liikuntaa, kun yleensä, mutta kivaa :)

Huomenna lähdetään mökille viikonlopun viettoon. Saa nähdä, kuinka moni kalenteriinsa viikonloppuna katselee.. (ja tää sit ei todellakaan ollut mikään vinkki!)

Oiken mukavaa syksyistä viikonloppua kaikille!!