Aluksi kiitos teille kaikille, jotka olette kommentoineet edellistä postausta tänne tai suoraan sähköpostiini.

Tämä viikko on kulunut särkyjen kourissa. Kiva tuo fibro.. :(  Maanantai aamuna soitin esimiehelle, etten ole kykeneväinen tulemaan töihin. Olo oli tokkurainen, kun edellispäivänä tuli lääkkeitä syötyä PALJON, eikä silti niistä löytynyt helpotusta.Joka paikkaa särki edelleen ja lisäksi vatsani päätti olla huvipuiston pyörivälaite ja meni täysin sekaisin.. Tiistaina sitkeesti menin töihin ja koko viikko on alkanut jo aamusta särkylääkkeen popsimisella... Eilen oli sit se astmakontrolli lääkärin luona, kun astmakontrollissa hoitajan luona käydessäni olin flunssainen ja sain testistä liikaa pisteitä, joten hoitaja passitti mut tekemään pef-seurantaa pari viikkoa ja sit lääkäriin.
Kommelluksia lääkärireissulta löytyi. Lääkäri ei ollut saanut itselleen niitä mun pef-lappuja, joten hällä ei ollut mitään tietoja tuloksista! Vietin lääkärin huoneessa puolisen tuntia, jonka aikana sain astman hoitoon tablettilääkityksen normaalien piippujen lisäksi, allergiaan silmätippoja sekä nenäsumutteen ja se, mistä olen nyt tänä aamuna ollut kiitollinen, sain uudet lääkket fibroon ja sain yön nukuttua ilman särkyjä :) Nyt tuo oikea olkapää kipuilee, mut eiköhän sekin siitä asetu..
Sukkasadon viimeiset metrit meinasivat tehdä tiukkaa kipujen vuoksi ja kun kerran halusin saada mummon sukan valmiiksi, niin... juu, myönnän. Neuloin joka ilta hiukan, säryistä huolimatta. Ajattelin, et saapahan sormet ja ranteet hiukan liikuntaa puikkoja pyöritellessä. Vielä on sukat päättelemättä, mut eiköhän sen viel ehdi.

Sukkasadossa loppusaldoni näytti tältä:
 4 aikuisten sukkia
 2 lasten sukkia
______________
yht: 6 paria jalanlämmittäjiä

Nyt vain kävi niin, että nuo on kaikki menneet (mummon sukkia lukuunottamatta) uusille omistajilleen, joten jouluiseen konttiin täytyy neuloa viel täytettä..

Mut tuo sukkasadon kokonais saldo tulee olemaan jotain aivan järisyttävää, sillä toisiksi viimeisellä viikolla kokonaissaldo oli huimat 1016 paria !!!!!

Nyt olen ilmottautunut lapastelemaan lapaskuun merkeissä. Minut löytää Kinnaskopasta. Kaikki tekeleet päätyvät kyllä ennemmin tai myöhemmin myös tännekkin.

Ensi viikolla isämme täyttää pyöreitä, joten viikonpäästä viikonloppuna minua ei varmaankaan blogimaassa näy.

1012213.jpg

Nyt toivotan teille kaikille kaunista ja ihanaa viikonloppua ja rauhaisaa pyhäinpäivää.

Ainiin, tääl satoi muuten tänään syksyn ensimmäiset lumihiutaleet. Maahan ne eivät valkoisina jääneet, vaan sulivat pois, mut lunta kun lunta :)

(nyt ruokaa laittamaan ja lääkettä napsimaan.. ei se särky jäänytkään "vain" olkapäähän.. prkle..)