Miten voikaan olla vaikeaa keksiä aina vain uusia otsikoita kirjoituksiinsa.. ? Mutta kun ilman otsikkoa kirjoitukseni näyttää mun silmiin tyhmältä.. plääh..

Vaikka blogissani on ollut suht hiljaista, ei käteni kuitenkaan aivan tyystin ole levänneet. Viikonloppuisin vain ei pahemmin ole aikaa neulomiseen ollut. Ensin oli isän synttärijuhlat, jotka menivät hyvin ja mukavissa merkeissä. Sit oli seuraavana viikonloppuna ystäväni synttärit ja samalla vietettiin tyttöjen iltaa. Mukavaa oli, kiitos teille ystävät, jotka olitte illanpidossa mukana. Sit olikin vuorossa lahjan "luovutus" isälle, annoimme hänelle lahjaksi päivän meidän ja meidän puolisojemme seurassa mukavien toimintojen parissa. Päivään sisältyi mm. "vaeltamista" (yht. 5 km) ja uimista, saunomista ym mukavaa.. Ja voitte vain arvailla, maistuiko uni seuraavana yönä hyvin!
Tällä viikolla on ohjelmassa yhdet pikkujoulut ja sit lupasin keitellä synttäri kahveja porukoilleni ja sisaruksilleni. Meillä on mieheni kanssa lähekkäin synttärit ja mun synttäreiden aikaan aina on kahviteltu meillä mun suvun seurassa ja miehen suvun kesken kahvitellaan sit miehen synttäreiden aikaan toisella paikkakunnalla.. Ja tässä päästäänkin sit ens viikonloppuun, ja sen ohjelmaan. Silloin on luvassa mökkiviikonloppu ja taas kahvitellaan ja juhlitaan.. huoh.. viimein joulukuun toinen viikonloppu on viel toistaiseksi vapaa ohjelmista. Katsotaan, kuinka kauan...

Mut siis niihin neulomuksiin... Ostin kaupasta heräteostoksena isoveli kerän, tai oikeastaan kaksi. Väri oli niin houkutteleva, etten voinut vastustaa. Ja kun en yhtään silmukkaa ollut aiemmin ko langasta neulonut, oli varmuuden vuoksi siis hommattava kaksi kerää. Pari päivää meni yhteen pariin ja yksi kerä riitti lapasiin. Tuntui, että ensimmäinen kerä oli hivenen pienempi, sillä lanka meni sentilleen. Justihinsa siis piisas. Toisen parin kanssa oli toisin. Lankaa jopa jäi pieni nöttönen!

2094462.jpg

Lapaset ovat siis isoveli-langasta nelosen puikoilla neulottu. Lankaa kului aika lailla se kaksi kerää. Kämmenpuolella jatkuu 2o2n resori aina kavennuksiin asti. Toiset lapaset ovat vielä päättelemättä, mutta kyllä ne vielä senkin operaation saavat kokea :)

Nyt mulla on puikoilla jo uudet lapaset, eilen aloitin. Toinen lapanen on peukkua vaille valmis ja toinen on viel resorissa menossa. Lankana musta isoveli ja edelleen nelosen puikot. Nämä lapaset saavat muutaman  raidan kirjavaa isoveljeä, siis siitä nöttösestä, mitä noista toiseksi valmistuneista lapasista jäljelle jäi..

Mul on ollut hiukan yksinäistä kotona koiruuden kanssa, kun mies läksi maanantaina... Armeijaan piti hänen lähteä kertaamaan oppejaan, onneksi tulee jo ylihuomenna takaisin kotiin :)
Mutta on tässä saanut silti itseään hemmotella ja herkutella. Tein eilen herkullista salaattia ruoaksi ja tänään vieläkin herkullisempaa salaattia :) Ja tänään keittelin myös kasvissosekeittoa (porkkanaa, perunaa, sipulia, koskenlaskijaa, kermaa...) Ja sitä muuten tuli paljon. Saan pari rasiallista pakkaseen ja viel huomenna eväälsi töihin ja viel iltaruoaksi. En kyl sitä sit jaksanut aslaatilla herkuttelun jälkeen edes maistaa, kuin teelusikallisen. Mut hyvää oli, ja ihanan samettisen sileää.. (parempi sana olisi kait tasaista..)

Nyt kuitenkin jatkuu neulominen ja kohta alkaa BB.. Onneksi sekin päättyy sunnuntaina, niin ei tarvii kytätä telkkaria yömyöhälle.. (niin ja nyt en huomioi lainkaan niitä CSI-sarjoja,jotka myös myöhään tulevat..)

Niin ja nämä lapasethan menevät tänne:
1012213.jpg

Mulla on muuten edelleenkin aina sillon tällön ollut samoja tuntoja olotilastani, kuin viime postauksessa kerroin. Välillä oksettaa, välillä sumenee silmissä.. Ja vatsa aina silloin tällöin oudosti kipeenä. Väsymys on edelleenkin kova ja sen kyl on ruvennut myös näkemään pusseista silmieni alla.. Eilen oli tunne, kuin olisi ollut kuumetta, mut mittari näytti normaalilämpöä.. Flunssaa ei ole, eikä nenäkään ole tukossa.. en tiiä oonko tulossa kipeeksi, vai mitä tää nyt sit on, mut toivottavasti olo kohentuis. Taidanpa aloittaa jälleen rautapillereiden syönnin..


P.S.
Luin jostain lehdestä, että myös tänä vuonna järjestetään joulupuu-keräys, jossa siis kerätään lahjoja niille lapsille, jotka muutoin jäisivät jouluna ilman lahjoja.. Tekisi mieleni taas tänä vuonna jotain sinne pakettiin neuloa. Viimevuonahan lahjoitin sinne pienet sukat ja lapaset jollekkin pienelle tyttöselle.. Saa nähdä, riitääkö aika ja inspis..

Mukavaa loppuviikkoa näin tiistai-iltana kaikille :)