Tämän viikon on ollut todella väsynyt olo, liekö syy isän viiskymppisten.. tuli valvottua aamuun pitkälle ja janokaan ei kyl vaivannut..

Tällä viikolla on ollut todella vaikeaa nousta sängystä ylös, saati lähteä töihin. Tänään tuli töissä outoja olotiloja. Yks kaks yllättäen tuntui veri katoavan päästä ja tuli sellanen kylmännihkeä olo. Hetken pitelin pöydänreunasta kiinni huojuen, sit tuli hiki! ja lopulta kaiken kruunasi etova olo.. Aamupäivän näitä oloja vaihtdeltiin jonninverran. ruokkiksella kyl eväänä ollut ruoka maistui hyvin, mutta.. Kun rupesin lukemaan sähköpostiviestiä, jossa oli erilaisia ruokia lueteltu, tuli todella paha, oksettava olo.. kun naksautin viestin pois, niin olokin kohta helpottui.. hmm.. outoa.. Huomenna on töissä kahden ryhmän valokuvaukset, joten katsotaan kuinka kalpea naama sit lopullisissa valokuvissa näkyykään..

Tuntuu pientä alkavaa stressiäkin olemaan, kun selailin kalenteria eteenpäin. Mulla on omia menojani tungettu joka viikonlopulle, ja ensimmäinen viikonloppu, jossa ei ole mitään merkintää on joulukuun toinen viikko.. Ei siin, mukavia menoja on tulossa, mut ehkäpä sit kuitenkin liian tiuhaan tahtiin..

Nyt kuitenkin viimein nukkumaan ja toivomaan tän olon kohentumista.. En haluis perua lauantaiksi sopimaani ohjelmaa..