Taas on tullut tänään yksi vuosi lisää mittariin ja on taas siis vanhettu. Lahjukset on olleet ihania, kiitos niistä. Olen saanut mm. vaaleanpunaiset roksit (ei siis aidot) , tuikkukuppeja (roikkuvia 2 kpl), rahaa, nahkaiset sormikkaat, lankaa... Ja tänään oli ihana ylläri, kun tulin töistä kotiin. Mies tuli eteiseen vastaan koiramme sylissään ja koiran tassusta roikkui kukkapaketti. Paketista löytyi tummanpunainen ruusu. Mut ei ne lahjat siihen loppunut! Keittiön pöydältä löytyi vielä kaksi pakettia lisää! Toisesta kuoriutui yhtä lemppari suklaakonvehteja rasiallinen ja mitä siinä toisessa paketissa sit olikaan !!??!!?? Kauan havittelemani dvd-boksi, eli Olipa kerran elämä :) Miehelleni sen sanoin toiveeksi, kun lahjatoivettani kyseli, mut en uskonut sitä kuitenkaan saavani. Nyt on sit muutamia jaksoja siitä katsottu ja ihanaa on ollut :)

Eilen sain viimeisen lapasparin valmiiksi lapaskuun puitteissa, mut ei tää lapasten tehtailu vielä tähän lopu, sillä uudet lapaset on jo mielessä muhimassa.. kohta kaivan lankaa ja puikot esille ja sit jatketaan..

Eilen kävin myös joulumessuilla ja sieltä löysin itselleni addin bambuiset sukkapuikot kokoa 3.5 ja heijastin lankaa. ko lanka pääsi jo nuihin eilen valmistuneisiin lapasiinkin heijastus tehtäviin..
Eilen olimme myös katselemassa kummipoikamme lätkämatsia. Hyvin osasi maaliaan puollustaa maalivahdin roolissaan :)

Nyt täytyy jo päästä kokeilemaan uusia puikkojani, joten näkyillään taas :)

Ainiin, oireilut on jo aika hyvin hälvenneet ja olo on oikeestaan aika normaali..Välillä on edelleen huippausta, mut etovaa tunnetta ei pahemmin ole enään ollut. Täällä on kuulopuheiden mukaan ollut liikkeellä "vatsatautia", jotka aiheuttavat juurikin nuo oireet, eli etovaa oloa, huippausta, väsymystä.. Ja lapsilla tauti on pääsääntöisesti ollut joko oksennustautia tai ripulointia.. Ja raskaudesta epäilleille, en ole raskaana..

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikilla :)