Selailin äsken vanhoja postauksiani ja katselin kuvia sukista, joita on vuosien varrella tullut neulottua. Jäin vain miettimään, että mihin ihmeessä on ne kaikki sukat joutuneet!?!? Jotkut sukat on käytössä usein ja paljon, toiset taas on olleet piilossaan jossain tuolla vaatekaapin kätkössä jo hyvän aikaa..

Joten pistän kotona etsinnän käyntiin ja yritän tavoittaa mm seuraavat karkurit:

Nämä sukat eksyivät jossain välissä väärän värisen pyykin mukana koneeseen ja pesun jälkeen ne olivatkin vaaleansiniset. Viimeksi ne on nähty vissiin vuosi sitten.

Nämä olivat tuona kesänä, kun ne neuloin, ihan ykkös juttu. Suorastaan lempparini. Nykyinen olinpaikka tuntematon. Eikä myöskään muistikuvaa, milloin olisi viimeksi nähty..

Nämäkin ihanuudet ovat johonkin piiloutuneet :( Viimeksi nähty n. viikko sitten, minne lie pesun jälkeen piiloutuneet..

Tässä kuvassa vasemmassa reunassa näkyvät sukat on myös kadonneet.. Mummon jaloissa näkyvät sukat on pysyneet tallessa ja mummoni käytössä, mut missä on mun sukat?!?!?

Pikainen laskuutoimitus osoitti, että ainakin 4 paria omia villasukkiani on lähtenyt leikkimään piilosilla leikkiä. Nyt täytyy lähteä etsijäksi ja laittaa sukat arestiin moisesta kurittomuudesta ;) Uskon kuitenkin kaikkien karkureiden löytyvän.. hmm.. nyt  muistui mieleeni ne täysin harmaat villasukat, mummoni neulomat, jotka on myös kadoksissa.Yhteensä siis 5 paria. Pidetään peukkuja, että kaikki karkulaiset saadaan kiinni :)

 edit: Pengon kaappiani karkulaisia etsien ja löysin niin yllättävän tuloksen, että oli ihan pakko tulla raportoimaan. Siis lähtötilannehan oli se, että mä luulin, että multa oli hukassa 5 paria sukkia... niinpä niin. Kun kaivoin kaappiani, löysin pussukan, johon olin viime keväänä kasannut sukkiani ja lapasiani. Sukkia löytyi PALJON, samoin kun laskin oikeassa paikassaan olevat sukat ja pyykissä olevat sukat + jaloista löytyvät sukat, sain tulokseksi huimat 19 paria villasukkia! Siis mun villasukkia!!! Uskomatonta!! Ja tiedän, että vieläkään en ole kaikkia villasukkiani laskenut mukaan. Ainakin kolmet sukat on laskematta tuohon tulokseen.  Löysin myös etsinnän aikana sen ihka ensimmäisen neulomani sukkaparin.. tai.. no, oikeestaan se pari neulottiin yhdessä mummon kanssa, mut ei kerrota sitä kässän opelle, eihän ;) Jokatapauksessa olin jo pitemmän aikaa luullut, että ko sukkapari on hukkunut, tai heitetty jo risoina pois.. Mut niin se vain löytyi, ja parsittukkin niitä on :) Täytynee ottaa niistä jossain välissä kuva, silloin ainakin muistan, miltä ekat sukkani näyttivät (siis ne ite tehdyt). Toisaalta, jos ottais noista villasukista ryhmäpotretin, niin jatkossa muistaisi, minkänäköisiä sukkia sitä pitäisikään etsiä ja kaipailla ;) Ja ehkä mä viimeinkin raaskin jättää edes yhdet villikset mökille, kun tiedän, ettei ne lopu kesken.. Tähän asti olen kiikuttanut lähes kaikkia vaatteitani edes takaisin kodin ja mökin väliä (lukuunottamatta niitä muutamaa kulahtanutta paitaa, joita en kehtaa kotona pitää julkisesti päälläni)