.. saan tänne raapustettua jotakin. Pyydän anteeksi Amalialta ja muiltakin, ketkä ovat kenties joutuneet pettymään laiskuuttani, ja sitä ettei blogini ole päivittynyt. Monta kertaa on mielessä käynyt, että pitää käydä täällä päivityksiä ja kuulumisia kirjoittelemassa, mut aina on jokin este tullut.

Mulle iski pari viikkoa sitten lauantaina hirmuinen flunssa. Nenä vuosi ja ääni oli käheä. Onnekseni kurkkukivulta vältyin. Flunssa on jo aika hyvin tän viikon mittaan parantunut, mut röhä on jäänyt. Astmalääkkeet jouduin tuplaamaan ja avaavaakin on jouduttu ottamaan, kun meinaan tukehtua limaa irrottavaan yskään :(

Viime viikko meni yhdessä hujauksessa ohi. Olin perjantaina töiden jälkeen siskoni perheen luona, pääasiassa leikkimässä siskon prinsessan kanssa ja lenkkeilemässä hänen kanssaan, jotta sisko sai miehensä kanssa rauhassa pakata kamojaan kasaan. Torstaina heille selvisi, että muutto olisi sunnuntaina, joten haipakkaa piisasi. Sunnuntai sit hurahtikin muuttolaatikoita kanniskellessa. En uskaltanut kauhean raskaita laatikoita kanniskella, kun tuo selkä ja hartiat on vastikään ruvenneet parantumaan ja painavien laatikoiden ja tavaroiden kantamisen yrittämisestäkin rupesi ahdistamaan.. (astma nimittäin..)

Mut hei, on tässä mukaviakin asioita tullut. Me saimme viimeinkin hommattua uuden kameran ja nyt saatte katsella hiukan parempia kuvia, kuin mihin olette joutuneet tyytymään blogiani lukiessanne :)

Tämän kirjan sain joululahjaksi. Olin kyseistä kirjaa pyöritellyt kaupoissa jo pariinkin otteeseen, mutten ollut ääneen asiasta kellekkään sanonut. Olin ajatellut, että joulun jälkeen tutustun kirjaan paremmin, jolloin teen päätöksen hankinnasta. Voitte uskoa, että yllätys oli suuri!

Tämäkin kirja löytyi pukin tuomisista. Myöskään tätä en ollut virallisesti toivonut, mutta miehelleni olin vihjaissut, et ko kirjailijan kirjasta voisin tykätä. Kirja oli hyvä, suosittelen :)

Nämä sukat on neulottu joululomalla itselleni. Lankana oli Nalle colori ja puikot muistaakseni nro 3.5 bambu addit. Kuviona sukissa Olgan muunnelma.

Nämä valmistuivat kait marraskuussa (?) ja ovat kokoa vauva. Lankana myöskin nalle colori. Puikkojen kokoa en muista, mut veikkaisin kolmosia. Nämä ovat lahjapussissa odottamassa saajaansa.

Pikkuveljen sormet olivat miltein paleltuneet risoissa hanskoissaan, joten isosisko tuli hätiin ja neuloin hänelle isoveli-langasta nelosen bambuilla lapaset. Kämmenselästä löytyy näissä lapasissa 2o2n joustinta.

Päivänä eräänä katselin jämä lankapussiani ja mietin, mitä niistä voisin tehdä. Halusin itselleni kirjavat, värikkäät sukat. Ja  siitä se ajatus lähti. Laatíkoska kaivettiin sopivat puikot esille ja huomaamatta kuvioksi muotoutui Pinja. Nimesin nämä sukat tilkkutäkkisukiksi kirjavuutensa vuoksi. Tykkään :)

Nyt loppui myös multa salailu. Viimein tuli se oikea hetki, jolloin sain sanottua miehelleni, että minullakin on olemassa blogi. Kyllä helpotti :) Mistään salailusta sinänsä ei ole ollut kyse, mutta jotenkin ei ole koskaan tullut puhetta blogeista tms siten, että olisi ollut luontevaa asiasta mainita.

Viimein on tullut Martta-langatkin, tai siis seiska veikat marttojen väreissä kauppaan ja kaikki ne ihanat uutuudetkin viel.. Mutta yllättäen olen pystynyt toppuuttelemaan itseäni olemaan ostamatta lankoja. Toki niitä on paljon käyty hiplailemassa, mut vielä ei keriä ole koriin / kärryyn päässyt hyppäämään. Lankoja on esiintynyt myös unissa ja siellä olen sortunut ostamaan lankaa PALJON. Mut todellisuudessa on mielessä ollut ajatus neuloa tuota lanka varastoani edes hiukan pienemmäksi..

Monessa blogissa on kerrottu, paljonko on ollut langankulutus viime vuonna. Niinpä minäkin sen aijon julkaista, kun kerran summakin on tiedossa ;)

Summaksi muodostui 3691 g. Tämän kulutuksen ovat saaneet aikaan useat sukat, lapaset, kaulahuivit,kämmekkäät ja onpa joukkoon mahtunut yksi karviaismarjapipo pikkuiselle prinsessalle :) Niin ja yksi huovutettu tonttuhattu miehelleni...

Nyt kuitenkin pakko mennä taas väkertämään sitä miehen pikkuista sukkaa (koko 46), jotta nekin saisi puikoilta pois. Toinen sukka on onneksi valmis ja toinenkin on jo aloitettu, mutta pituutta ei ole muutamaa senttiä enempää kertynyt..

Mukavaa viikonloppua teille kaikille :)