Olen miettinyt ja pähkäillyt, pitäisikö tämä blogi laittaa salasanan taakse. Jotenkin ei aina nykyään osaa ihan hirmuisen avoimesti tänne kirjoittaa, kun tiedän joitakin kavereita ja sukulaisiani käyvän täällä.. Alun perinhän halusin pysyä anonyyminä, ilman, että kukaan tietäisi, kuka olen. Nyt aina välillä on kaduttanut, et olen joillekkin blogistani kertonut.. Mieltä painaa muitakin asioita, joista haluaisin edes täällä kertoa, kun ääneen niistä ei voi puhua, mut.. niinpä, tässä tulee samalla tieto heillekkin, joiden ei viel tarvitsisi kuulla asioista... (joo, tiedän, tää on sekavaa).

Jos päädyn suojaamaan blogini salasanalla, ilmoittelen siitä lähemmin. Olisi kiva tietää, keitä tääl käy, vai käykö enään ylipäänsä ketään. Jättäkää toki rohkeasti kommentteja ja sähköistä postiakin saa halutessaan laittaa :)

Nyt tulee hetkeksi aikaan hiljaisuus tähän blogiin. Minulle hyvin rakas mummoni sai aivoinfraktin ja on nyt sairaalassa. Kuntoutus on toki alkanut, mut nyt ei jotenkin yhtään huvita kirjoitella tänne blogiini, tai mitään muutakaan. Ajatukset ovat mummon luona ja nyt mennään päivä kerrallaan.

 

Mukavaa toukokuuta kaikille!