Niin se aika vain kuluu nopeasti. Tuntuu, että vasta olisi ollut kesäkuu kun samassa huomaakin jo lokakuunkin lähenevän loppuaan.. Sukkasadon merkeissä on tullut sukkiakin neulottua jonnin verran. Laskeskelin, et saldoni tähän mennessä olisi yhteensä 6 paria, joista 4 paria on lasten sukkia ja 2 paria aikuisten sukkia. Meniköhän nyt ihan oikein.. Nämä sukat on tullut jo aiemmin blokiin julkaistuakkin, mut pistetänpä ne vielä tähän samaan postaukseen muistin virkistämiseksi:

Tuossa yllä olevassa kuvassa näkyvät raidalliset sukat saivat vielä hiukan muutosta valmistumisensa jälkeen, kun jouduin niitä hiukan suurentamaan. Nuo punaisemmat sukat jäivät vielä toistaiseksi odottelemaan uutta omistajaansa.

Tähän lisään hiukan myöhemmin ne sukat, joita en vielä ole blogissani esitellyt..

Nytkin on sukat taas puikoilla tulossa, mut mulla ei kyl ole mitään hajua, minkä kokoiset sukista mahtaapi tulla. Tod.näk. n. 1 vuotiaan kokoa..

Maanantaina käväisin äitipolilla ja sain nähdä vilaukselta pienen tulokkaan, kovasti oli toinen kasvanut :) Piikityksen ihanuuskin pääsi alkamaan maanantaina ja eilinen piikitys sujui jo huomattavsti paremmin ja kivuttomammin, onneksi :)

Tämän kuvan myötä toivotan kaikille mukavaa syksyistä viikon jatkoa :)