Tässäpä lyhykäinen esittely tämän kuun aikana valmistuneista jutuista.. tai no, siis suoraan sanottuna, Lapasista.

Oikealla tumput tulevalle pienokaisellemme. Lankana seiskaveikka. Keskellä jonkun naisen käsiin sopivaiset lapaset. (lankana Saana, 100 % villaa) Ja vasemmassa reunassa pikkuveljelleni matkaavat lapaset. (musta Isoveli-lanka ja raitoina sininen Saana-langan jämät) aikuisten lapasissa on kumpaisessakin parissa kämmenselässä 2o2n joustin, jotta lapanen muotoutuu mukavammin käteen.  Päättelykeijukainen ei ole vieläkään ennättänyt tänne saakka viimeistelemään lapasia (eikä kyllä sukkiakaan), joten jos se ei ole vieraillut meillä yön aikaan, on kait ite pääteltävä ainaskin nuo mustat lapaset huomenissa, kun silloin ne olisi tarkoitus eteenpäin luovuttaa.

edit: Ja tietenkin oli menneet unenpöpperössä vasen ja oikea sekaisin.. Tietenkin pienimmät lapaset on vauvalle ja isot mustat veljelleni. Meille ei ole syntymässä isoja käsiä omaavaa vauvaa, toivottavasti ;)

Nyt kuitenkin on pakko suunnata lankalaatikkoa penkomaan ja uutta lankaa valkkaamaan. Ja mitäkö seuraavaksi? Lapasia tietenkin :) ja ehkäpä samanaikaisesti voisi aloittaa myös sukkia neulomaan.. siis ehkä..

***

Ja lapasethan kuuluvat tietysti tänne: