on kulunut nopeasti.. Pieni rakas poikamme täytti viime viikolla sen ekan kuukauden ja parin viikon päästä onkin edessä ristiäiset. Poika on kasvanut paljon. Nyt on painoakin kertynyt jo miltein 4.5 kiloa :) Ja pituuttakin on tullut jonkin verran.. Muutama mun suosima vaate on ruvennut jo olemaan niin pieniä, ettei niitä voi enään pojalle pukea päälle.

Eilen laitoin ekaa kertaa Novitalle vihaista postia. Neuloin poitsulle sillon odotusaikana nämä:

Ja arvatkaas miten näille kävi, kun näitä on pesty vasta kaksi kertaa? Niinpä niin, ne on siis huopuneet!!! Aargh! Näissä siis ei pysty enään laskemaan kerroksia, eikä kuviotakaan selvästi erota. Arvaa vain harmittiko!!! No, mut eipä nää tähän loppunut. Anoppi neuloi pikkuisellemme suloisen villapuvun; takin, housut ja pipon. Pesin ne sit ohjeen mukaisesti pesukoneessa ennen käyttöönottoa. Ja kun ne otin koneesta pois, näytti housujen lahje tältä:

ja vielä kerran:

Voihan sanonkomikä!!!! Hiukan muuten harmitti! Tutkin tuota reikää, et siinä oli pesun aikana lanka mennyt poikki! Ikinä ei ole mun kohdalle tälläistä sattunut ja toivottavasti ei toiste tulekkaan! Koneessa ei ollut mitään sellaista samaan aikaan pesussa, mihin tuo olisi voinut tarttua ja repeytyä. Ilmeisesti langassa on ollut joku valmistusvirhe tms??

Nyt, kun poitsulla on ikää se huimat 1 kk, niin eilen neuloin ne ensimmäiset silmukat pojan syntymän jälkeen. Kaivoin Nalle marjaretki-kerän mustikkaisena sävynä tuolta kätköistäni ja aloin neulomaan pikkumiehelleni pipoa :) Toppamyssy on jo ihan liian kuuma ja poitsu on aika kova hikoilemaan kevätsäässä :) Yksi ongelma vain iski; Mihin kummaan olen mahtanut silloin kuukausi sitten piilottaa bambuiset sukkikset?? Ja mistä saisi innostusta ja aikaa neuloa tuo kesken jäänyt sukka valmiiksi, niin ja sille tartis sit myös parinkin.. kai? ;)

PIrteää kevättä ja tulevaa pääsiäistä teille kaikille :)