Joku lienee muistaakin karvaan pettymykseni Novitan lankojen suhteen. Palautettahan silloin 22.3.2010 Novitalle laitoin. Miltein kokonainen kuukausi meni, kunnes sain viimein tänään Novitalta postia. Postissa pahoiteltiin pettymystä lankojen suhteen ja luvattiin hyvitykseksi muutama kerä lankaa. Lankatoiveenkin sain heille esittää..


Edit: Tänään (ti 20.4.)  löytyi laatikosta kortti, ettei isokokoinen kirje ollut mahtunut laatikkoon. Niinpä pyörähdin postissa noutamassa kuoren, joka oli siis Novitalta ja sisälsi 5 kerää kukkaketo syreeni-lankaa :) Niin ja lisäksi kuoresta löytyi m"Nostalgia matka"- niminen lehti. En ole koskaan vastaavan näköistä lehteä Novitalta nähnyt, mut ilmeisesti se on myynnissä jossain lehtikojussa, kun hintaakin näytti olevan lehtisellä miltein neljä euroa...

 

**********************************************************

Kokemus on opettanut, et aina, jos on jotain huomauttamista tuotteista, niistä kannattaa "valittaa" ko firmalle, eikä jälleenmyyjälle. Kerran kohdalleni osui valion maito, joka oli klönttääntynyt ja hapantunut pahasti jo heti avattua. Pistin palautetta ja sain hyvän rahallisen korvauksen, jolla sain hakea valion tuotteita kaupasta. Muistakin reklamaatioista on tullut hyviä korvauksia. Onhan se firmoille huomattavasti edullisempaa ja kannattavampaa korvata kuluttajalle , kuin että kylillä ruvetaan boikotoimaan ko merkkiä.

Nyt täytyykin lähteä selailemaan novitan sivuille "lankakarttaa" ja valitsemaan, mitä haluan hyvitykseksi ;)

 

Sunnuntaina oli meidän perheellä suuri päivä. Pieni poikamme vietti ristiäisiään ja viimein suvullekkin paljastui poikamme nimi. Paikalla oli vain lähisuku ja pojan kummit, mutta siltikin meitä oli läsnä yli 20 henkeä. Juhlat menivät onnistuneesti läpi ja poitsulle maistui unikin illalla makoisasti <3 Tän viikon sunnuntaina pienokaisemme onkin jo 2 kuukautta vanha. Hirmusen nopeasti tää aika vaan menee..

Eilen kävimme kävelyllä ja bongasin kevään ensimerkinkin, siis sen lumen sulamisen lisäksi.

Tänään kävelylenkillä bongasin pieniä krookuksia pilkistävän, mut koska kukat olivat jonkun takapihalla, ni en kehdannut mennä kameroineni sinne kyykkimään ;)

Mukavaa kevättä kaikille :)