Kauan sitä odotettiin ja nyt se on viimein täällä, ihanaa :) Tosin poikani mielestä kesä ilmeisestikkään ei ole mukava. On kuuma ja ei ole mukava nukkua päikkäreitä sisällä, eikä ulkona. Ja kaiken lisäksi vaunuissa on tylsää! Sylissä vain tykkäisi olla ja rintarepussa vois nukkua, vaikka kuinka monta tuntia. Vaunuissa taas vain ja ainoastaan masullaan, eikä siltikän ole niin kivaa.. Eipä mulla sinänsä mitään tuota rintareppua vastaan ole, kun pojalla on kumminkin aurinkolasit ja hattu päässä suojaamassa hiukan auringolta, mut kun siinä tulee hiki! Ja jos yrität ottaa lapsen pois, alkaa huuto, kun se ei ole yhtään kivaa joutua pois äidin läheltä! Ja tuohan tuo pukeutuminenkin (siis lapsen, ei mun) haastetta tullessaan, kun kyseessä on kumminkin esikoisemme :)

Hirmuisen nopeasti on kyllä aika mennyt. Ensi viikolla rakkaamme täyttää jo 3 kk :) Mut toisaalta tuntuu, kun pienokainen olisi ollut luonamme aina.

Käsityöt, niitä en ole aikoihin tehnyt, saati puikkoihinkaan koskenut. Lankoja on kyllä tullut hypisteltyä, muttei juurikaan ole ollut innostusta niistä mitään tehdä. Hiukan toisenlaisia juttuja on nyt pyörinyt käsissä ja mielessä. Kesäiset juhlat on vaatineet osansa askartelujen ja mietintöjen suhteen.. Hiukan meinaa stressiäkin olla ilmassa, vaikka kuinka yrittää hillitä stressiä.. Jospas tää tästä :)

Uskomatonta, et enään kaksi kokonaista viikkoa, ja sit on jo kesäkuu, mihin tää aika oikein menee?!

 

Mukavaa alkanutta hellekesää kaikille :)