Nyt se tuli viimein, kesä :) Neulomiset etenee, mutta oikeastaan vain tuulettimen pörrätessä vieressä lapsosen päikkäreiden, tai yöunien aikaan. Ei paranis valittaa, kun sitä lämpöähän toivottiin, mut kyl tuo yli 30 astetta sisällä ja ulkona on jo hitusen liikaa..

****

Kavereillemme syntyi reilu kuukausi sitten pieni prinsessa. Vielä emme ole ennättäneet tulokasta näkemään, mut mieheni näki tuoretta isiä ja toimitti hälle meidän lahjan pienokaiselle:

lankana luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen wool. Kolmosen bambuilla nämä neuloin ja ohje on ihan omasta päästä kehitelty makkarasukka ja makkaratumppu :) Sukissa on joustin jalkaterän päällä, en nyt muista oliko se 1o1n vaiko 2o1n..

Vee kyseli taannoin apua ongelmaansa blogissaan ja kaikki me ohjeita antaneet saimme valita itsellemme kiitoslahjat. Omani sain kuluneella viikolla ja se olikin todellinen piristys. Marimekon sinisävyisessä unikkokuoressa (tunnustan, innossani revin kuoren aika nopeasti auki..) piilotteli ihana lankalahjus ja kortti:

Regiat odottavat vuoroaan päästä muotoutumaan (ylläri.ylläri) sukiksi ;) Jännä muuten, miten nuo langat näyttävät keskenään ihan eri värisiltä. Kuitenkin värjäyserä on molemmissa sama. Sillä siis on väliä, missä järjestyksessä raidat tulevat kerän päälle ;) Ja tuo kortti. Aivan ihana! Auringonkukka on yksi lempikukistani. Kiitos Vee :)

 

Muutamia viikkoja sitten kävin shoppailemassa pikapikaa miesten suosimassa kaupassa. Mua kyl tervehdittiin kauppaan mennessäni, mut huomasin miesmyyjien vilkuilut mun selän taa kuin kysyen "missäs ton mies on". Nopeasti kävin hyllyllä ja nappasin haluamani tuotteet ja marssin tiskille. Yllätys. (mies) Myyjät kahteli ostoksiani, nosti katseensa muhun ja takaisin ostoksiin todeten "just". Sain kuitenkin ostokset ulos, vaikka ei miestä mukana ollutkaan ;) Ja tässä siis ne ostokseni:

Yhteensä 15 vetoketjua. Pienempiä vetoketjuja tais olla 13 ja isompia pari. Ja koko nipun hinta tais olla jotain 15€:n luokkaa. lyhyimpien hinta oli 0,90€ ja viereisessä kaupassa samanmittaisen ketjun hinta oli hiukan alle 3€. Siinä syy shoppailuuni ko paikassa, vaikka se kuinka olisi enempi miesten suosima liike ;) Viimeksi, kun tuossa kaupassa kävin (mieheni kanssa), ostin vain muutaman vetoketjun ja nehän loppui kesken! Nyt pitäis hetkisen noiden riittää ..

 

***

En muista olenko tästä täällä kertonutkaan, mutta tein kevättalvella mökillä löydön.

Anoppikaan ei muista, mistä kirja on mökille tullut, epäili hänen itsensä sen joskus aikoinaan hommanneen, mutta jo unohtaneen.

Ihania malleja ja kuvia. Ehkäpä joskus niitä pitää testata :)

**

Kaisan kirjan maksukin on kohta miltein suoritettu. Maksuni on jo valmiina, tosin osa vielä päättelemättä, ja pitää se paketti vielä toimittaa jossain välissä perillekkin. Verenluovutuksessa jo kävin, ja oli kyl ihana käydä pitkästä aikaa! Luulin käyneeni edellisen kerran samana vuonna, kun rupesin poikaa odottamaan, mut yllätyksekseni kuulin edelliskerran olleen helmikuussa 2008! Nyt en noin pitkää taukoa aio pitää ;)

Tämmöinen otus käveli mökillämme raparperin lehdellä, tunnistaako kukaan mikä koppis (?) kyseessä? oli jännä metällinhohtoinen väri..

Samaisilla lehdillä oli myös nämä tuntemattomaksi jääneet ötökät. Ja näitä oli muuten paljon! Yhdellä lehdellä oli parhaimmillaan kolmekkin pariskuntaa. Pariutumiset tais olla menossa..

Monena vuonna olen miettinyt osallistua KYH-tempaukseen. Tiedän kuitenkin tuon olevan liian tiivistahtinen mulle. En pysty pienen muksun kanssa jokapäivä aloittamaan jotain uutta, kun ne puikothan kiinnostaisi liikaa pientä apulaista.. Ja sit ne viel pitäis saada kaikki valmiiksikin! apuva.. Mutta sit löysynkin KyJy:n. Ja päätinpä sit siihen pitkääkin pidemmän harkinnan ja pähkäilyn jälkeen osallistua. Katsotaan miten käy ;)  Ja jospa mä viimeinkin löytäisin myös sen n. kuukausi sitten pojaltani piilottamani vaa'an. On meinaan niiin hyvä piilo, etten ole itsekkään sitä löytänyt :(

Nyt kuitenkin pitää taas mennä. Meillä ei sit nukuttukkaan tänään päikkäreitä, kiva ilta tiedossa...

 

Mukavaa jä lämmintä kesää kaikille ja lämpimät onnittelut koulunsa päättäneille, ylioppilaille ja valmistuneille :)