Kuten otsikostakin voi jo jotain päätellä, nyt on luvassa kuvia. Paljon.

Jo aikoja sitten lunastin Kaisan kirjoittaman neulekirjan itselleni lupauksella nauloa paikallisen sairaalamme vastasyntyneiden osastolle pieniä tumppuja ja sukkia. Nolona joudun tunnustamaan, että sukat ja tumput on kyllä tehty, mutten ole vieläkään niitä vienyt perille :( Mutta LUPAAN, että toimitan ne muutaman viikon päästä osastolle :)

Tässäpä teille kuitenkin se lupaamani kuva:

Ja sukat yksin:

ja tumput yssikseen:

Eli kuudet pienet sukat ja viidet pienet tumput pääsevät lämmittämään pienten vastasyntyneiden jalkoja ja käsiä sairaalaan :)

KyJyssä, joka mun osaltani sit jäikin kesken, valmistui nämä:

Sukat seiskaveikasta tikuteltiin  3,5 bambuisilla puikoilla. Painoa näille kertyi 144g.

tumput vauvalle (sukat on vielä samaa sarjaa tulossa, tosin ei vielä edes aloitettu..) Lankana muistaakseni kukkaketo ja nro 3,0 bambut. Painoa tumpuilla 25g.

Nukenpeitto isoäidinneliöstä. Lankana Novitan jämiä.

Tulitikkuaski kuvassa näyttämässä peiton kokoa. Jäin miettimään, onko tää peitto sittenkään valmis, vai pitäisiköhän sitä vielä jatkaa.. Ajatuksissa on antaa peitto siskoni tyttärelle leikkeihin :)

Kämmekkäät 12-vuotiaalle kummipojalle joululahjaksi :) 

Lankana seiskaveikkaa ja puikkoina nro 3,25 addi (metalliset)

Näissä on noudatettu kummipojan omia väritoiveita. Kiitos näiden onnistumisesta kuuluu Kangaskasalle, joka oli ihanainen ja lahjoitti mulle keltaista lankaa, kun sitä ei omista kätköistäni sit löytynytkään, eli KIITOS :D

Näistä palasista tulee jossain vaiheessa vaunuihin peitto vauvalle. Ja joo, paloja on tehtävä vielä jonkin verran lisää.

Ja sit muihin juttuihin.. Käväisin viime viikolla lyhyellä visiitillä työporukan kanssa Tallinnassa. Ilokseni sain kuulla, että kaikki halukkaat pääsisivät käymään Karnaluksissa. Siis käsityötukussa, jossa käynneistä olin saanut eri blogeista vain lukea ja kuvitella paikkaa. Voin kylla sanoa, etten varmasti olisi ko paikkaan itsekseni löytänyt. Liike sijaitsi pienellä kadulla ja kerrostalossa (en muista oliko toinen, vai kolmas kerros). Ja ulkopuolella ei mitään mainoksia.  Ja se liike, Wau! Puikkoja isot rivit, samoin helmiä ja lankoja ja ja ja ja... Mutta olin jo liikkeeseen mennessä päättänyt, että tarvitsen ja haluan vain bambuisia puikkoja ja päätös piti.

Kahdet pitkät puikot, viidet bambuiset sukkapuikot ja kahdet metalliset (ystävän toiveesta hänelle) ja kaikki nämä yhteensä vain 30,11€ !! Halvimmat (metalliset siis) maksoivat vain 1,02€/pakkaus ja halvimmat bambuiset oli 2,99€ ja kalleimmat 4,14€ ! Ihanan halpaa :D ja ihanan paljon uusia bambuisia puikkoja. Ja vielä sain nuo pitkätkin bambuiset puikot. Ihanaa!! :) (ja teille, jotka mietitte liikkeen sijaintia, niin osoite on Koidula 17-13, Tallinna)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille  :)