Aika..miten se onkaan niin ihmeelinen käsite. Kun odottaa jotain oikein kovasti, tuntuu kuin aika olisi todella todella hidas ja etenisi etanan vauhtia eteenpäin. Välillä tuntu, kuin se olisi pysähtynyt kokonaan, kuin kiusalla. Välillä taas, kun on onnistunut "unohtamaan" odottamansa asian, aika onkin kuin pikajuoksija; mukana ei meinaa pysyä. Niin tuntui käyvän minulle, mutta ilmeisesti myös teille lukijoillenikin, kun pidin teidät pimennossa syksyn odotuksestani. Loppukesä ja alkusyksy meni nopeasti. Ensin sain potea jatkuvaa, ympäri vuorokautista pahoinvoinnin tunnetta, ja sitten tuli ilmiö "neuleplääh" kyläilemään pidemmäksikin aikaa. Syykin näihin ilmiöihin oli mulle täysin selvä, mutta koska koskaan ei voi olla mistään täysin varma, jätin syyn kertomatta. Syksy ja talvi kuluikin, kuin siivillä ja mahakin kasvoi siinä samalla. Vuoden vaihtuessa työsopparini loppui ja jäin kotiin. Iloisin, odottavin mielin sain kaivaa esikoisen pikkuruiset vaatteet esille ja lajikoida ne kokonsa mukaan. Kaikein pienimmät vaatteet pääsivät pyykkikoneen kautta kaappiin ja isommat viikkasin tulevaisuutta odottamaan. Viimein tuli se paljon odotettu päiväkin. Lasketuksiajaksikin sitä kutsutaan. Ja nopeasti se myös ohitetiin. Sit jo rupesinkin toivomaan, et viimein rupeaisi tapahtumaan. Viimein maaliskuun puolenvälin tietämissä viimein alkoi tapahtuman. Eräänä kauniina tiistai aamuna kuuden aikoihin kuului suloinen pieni rääkäisy, kun pieni tyttäremme näki päivänvalon.

Nyt on mielessä pyörinyt, miten nopeasti aika meneekään. Tyttäremme on jo 6 viikkoa vanha ja tällä viikolla saamme juhlia hänen ensimmäisiä juhliaan, ristiäisiä. 

Olen saanut myös perata nuo pienet vaateet uudestaan läpi ja poistaa ne kaikkein poikamaisimmat vaatteet pois ja tilalle on saatu ja ostettu pienen pieniä punaisia vaatteita. Ukko- ja akkavalta tasoittui siis meidän perheessämme :)

Käsitöitä en juurikaan ole jaksanut, saati ehtinyt, edes miettimään. Toissa viikolla tosin mökiltä kotiin ajellessamma aloitin neulomaan pieniä punaisia sukkia. Eka pari on jo valmis ja käytössäkin. Toinenkin pari on jo miltein valmis, toinen sukka on siis valmis ja toisessa on kantalappu menossa, joten eiköhän nekin pian käyttöön saada :)

Mukavaa ja aurinkoista kevättä/kevään odotusta kaikille!