Nyt sain viimein eilen BB:a katsellessani valmiiksi sukat, jotka siis meinasivat tulla isovarvassukiksi, mutta koska olin vasta toisen tehnyt, loppui kiinnostus siihen malliin tyystin. Syykin oli selkeä. Kivasta ideasta huolimatta, sukka ei tuntunutkaan jalassani niin kivalta ja mukavalta. Purin sitten jo valmistuneesta sukasta varpaisiin asti pois, ja tein normaalin kavennuksen. Sen jälkeen oli taas mukava ruveta neulomaan sukalle paria! Tässä ne nyt sitten viimein ovat!

910298.jpg

Lankana näissä on käytetty seiskaveikkaa.(jämälankoja)
Puikkoina oli nro 3 sukkapuikot.
Sulloin kuvausta varten tuon toisen sukan täyteen lankakeriä ja vaaleasta langasta kuultaa vihreä hyvin läpi..

Nyt on sukkapuikot viuhuneet ahkerasti. Toiset vauvan sukat ovat jo kiilakavennuksissa menossa (toinen sukka siis on jo valmis) ja äidilleni tulevissa joululahjasukista on toinen jo valmis ja toinenkin jo kantalapussa menossa.
Yllättävän nopeeseen tahtiin nuo sukat valmistuvat...

En tiedä, oliko se vinkki, vaan puhdas toteamus, kun eilen äitini luona käydessäni äiti totesi mulle, että hän on pitänyt neulomiani sukkia jalassaan lähes jokapäivä ja nyt ne on ruvenneet menemään puhki.. neuloin siis äidille villasukat muistaakseni toissa vuonna joululahjaksi. Ja mieleiset siis ovat olleet :) Osaa hän toki itsekkin neuloa, muttei kuulemma tykkää omatekemistään sukista jaloissaan..niinpä niin, rakkaudella tyttärensä tekemät..


881871.jpg