.. tuli ja pääsin sukkasadon puitteissa heinälatoon.
Nyt odotan innolla, että pääsen neulomaan sukkia, sukkia ja vielä vähän sukkia :)

( edit lopussa )

Tämä koppakin

1849091.jpg

odottaa tyhjenemistä. Samoin minä odotan, että saisin tuhottua pohjalta löytyviä ainaisia seiskaveikka keriä. Löytyy kopasta toki muitakin lankoja, mut pääasiassa novitaa. Aloitin neulomaan siskon tyttärelle pikkuruisia sukkia samasta langasta, mistä neuloin itselleni olga-sukat. Tyttönen tosin saa sukkansa pinja-neuleena :)
Toinen sukka on jo valmis ja se jälkimmäinenkin jo miltein valmis. Tämä oli vain tämmöinen harjoitustyö, ennen virallista sadonkorjuuta :) Katsotaan, monetko sukat saan aikaiseksi. Viime vuonnahan niitä tuli neulottua muutamia.. jos oikein muistan, niin 13 paria tuli neulottua. Se, meneekö tuo tulos rikki ja sukkia tulisi enemmän, jää nähtäväksi. Olen tyytyväinen, kun saan edes yhden parin valmiiksi. :)

edit: Sain pienet sukat valmiiksi ja jo pääteltyäkkin. lankahan oli saksalaista sukkalankaa nimeltään Fotte Socke 6 Fach-colori. Lankaa meni pikkuisiin sukkiin yht. 44g ja jäljelle koko kerästä jäi huimat 6 g. Joten joko paikkalangaksi tai sit johonkin työhön raidaksi sopiva nöttönen. Kuva tulee myöhemmin, kun en näin puolen yön aikaan enään jaksa ruveta kuvia räpsimään :)