Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

Joulu loma meni mukavasti rentoutuen ja sukkia ja lapasiakin tuli hiukan neulottua.  Sain joululoman aikana valmiiksi itselleni nalle colorista sukat ja neuloin mökille vapaaseen käyttöön tarkoitetuksi musta-valkoraidalliset lapaset isoveli-langasta. Kuvia ei ole vieläkään tarjolla/saatavilla, mutta... Saimme viimeinkin laitettua kameran tilaukseen ja viikon, parin sisällä pitäisi kameran, tai oikeastaan kameroiden kotiutua. Meillä kävi nimittäin niin, että mä halusin kameran, joka mahtuisi myös käsilaukkuun ja mieheni haaveili kamerasta joka olisi oikeasti hyvä ja sillä saisi kunnon kuvia. Niinpä päätimme hankkia halvan kameran ja hyvän kameran.

Tänään olisi fysioterapiaan taas aika, onneksi. Mulla on nimittäin yläselkä jumiutunut joululoman aikaan taas ja tällä hetkellä on oikean puolen kaulan lihas todella kipeä. Venyttely sattuu ja tähtiä näkyy silmissä :(
Mulla on varmaankin ihan ihmeellinen nukkuma-asento..
Nukkumisesta tulikin mieleeni, että on muuten hiukka pikkuisen väsynyt olo! Mä en millään saanut yöllä nukuttua. Pyörin vain sängyssä ja ramppasin vessassa.. varmaan viimeisen kerran pompin vessassa käymään joskus kolmen tienoolla, enkä ollut siihen mennessä nukkunut lainkaan.. ja asiaa ei lainkaan helpottanut siskon tytön 1-vuotis päivän kunniaksi juotu kahvi kupponen, etenkään kun siskon mies päätti mun puolestani, että haluisin sitä kahvia lisääkin! kääk. Ja lisäksi mies epäili, josko olisin raskaana.. Raskaus sinänsä ei olisi mitenkään ikävä juttu tai ei toivottu, mutta juuri nyt kun olisi toiveita ens syksyn töiden osalta, niin raskaus tulisi tosi huonoon saumaan.. katsotaan nyt. Kait sitä täytyy lähteä töiden jälkeen ostamaan testiä..

Mutta nyt tää lähtee töihin..
 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

p.s. tää on ajastettu postaus.