Nyt on viimein kevät alkanut. Löysin keskiviikkona lenkillä ollessani kevään ensimmäiset leskenlehdet. Ja niitä oli muuten paljon! Pyöräkuume sen kuin vain kasvaa. Viel ei ole löytynyt sopivaa hinta-laatusuhteen omaavaa yksilöä, joten etsintä jatkuu. Ja eilen aloitettiin grillikausi nautiskellen mm. kasvisvartaita, sisäfilettä, salaatteja, maalaisranskiksia bataatista tehtynä.. Oli muuten hyvää :)

Mulla on mennyt monena päivänä hermot aamuisin hiuksiini, jotka ei suostu asettumaan siten, kun mä haluisin. Ja sama toistuu iltapäivisin, jolloin ainainen saparolle sitaistu hiuspehko on takussa. Marmatin sit ääneen tiistai-illan (niinkuin olin monena muunakin iltana tehnyt) ja sain viimein tehtyä päätöksen; Nyt lähti hiukset. Keskiviikkona ruokkiksella soitin tuttuun parturiin, jonne sain jo perjantai-illaksi ajan. Istuessani sit kampaamon tuoliin ja parturin kysyessä, miten haluan leikattavan hiukseni oli vastaus tämä: "Saat vapaat kädet. Hiusten tulee kuitenkin olla niin lyhyet, ettei niitä saa ponnarille, mut ei kuitenkaan niin lyhyet, et olis miesten mallia." Kampaaja teki työtä käskettyä ja kun viimein rillit sain päähäni, oli ylläri melkoinen. En mä kyl ihan niin lyhyiksi ajatellut hiuksiani leikattavan, mitä ne nyt on. Mut täytyy sanoa, et nyt, kun on tottunut ajatukseen lyhyistä hiuksista ja osittain jopa omaan peilikuvaani, niin mä kyl tykkään. Mun hiuksenihan oli pitkät. Olkapään ohi oli kasvanut n. 5 cm ja nyt takaraivosta on hiusten pituus pisimmillään sen 5 cm ja edestä hiukan alle silmien, mut siis vain nuo ns "otsatukka", jonka voi vetäistä jakauksen mukaan kummalle puolelle päätä tahtoo.  Ulkonäköni on ilmeisesti hiukan muuttunut, kun naapuri ei meinannut tuntea. Ja eilen sain kuulla, et kuulemma hiusten leikkauksen myötä nuorensin ainakin 10 vuotta.. tiedä siitä sit, mut pääasia, et ite tykkään :)

Huomennahan sen sit saan kuulla, kun töihin menen, et mitä mieltä työparini hiuksista on ;) Mulla ei ole ikinä ollut näin lyhyitä hiuksia.. Sukulaisten kommentit on viel kuulematta, kun en heitä ole nähnyt.

Nyt taidan kuitenkin edelleen passata viel neulejuttujen kertomista. Kuulin mummoni joutuneen sairaalaan ja ajatukset ovat siel..

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, niin ja tulevaa vappua!

 

 

edit:

Äiti soitteli, et mummo oli päässyt pois sairaalasta samantien. Nyt vain toivotaan, et lääkkeet auttavat, ja et oikeesti päästiin vain säikäyksellä..