Taas on kulunut pitkä tovi edellisestä postauksesta..
Viikko sitten perjantaina matkustin junalla kohti mökkiä ja reilun parin tunnin junamatkan aikana sain viimeinkin valmiiksi ne inhotussukat.. siis miten voikin jokin lanka tehdä sen, että on todella vastenmielistä neuloa työtä loppuun. Kyseisistä sukista en kuvaa muistanut napata, kun heti päättelyn jälkeen lahjoitin ne uudelle omistajalle. Anopin miesystävä oli tyytyväinen uusista sukistaan ja mä olin tyytyväinen, kun löytyi jalat, jotka sukat itselleen huoli :)
Sukat olivat siis seiska veikkaa ja kolmosen puikoilla tikuteltu. Lankaa meni n. 160 g ja kokoa oli n. 41-42.

Olin pakannut reissuun mukaan ystävältä läksiäislahjaksi saamani lankakerän ja olga-sukkien ohjeen. Toinen sukista on jo valmis ja toinen jo hyvää vauhtia valmistumassa. Ihana malli ja ihana lanka. Luulen, että näistä tulee minulle uudet ihanat yösukat, tai toiselta nimeltään unisukat :) Nykyisin olen unisukkina käyttänyt Tarjan tekemiä sukkia, jotka sain häneltä, kun neuloin hänelle vaihdokiksi lapaset :) Kiitos sinulle vielä sukista :) en ole raaskinut niitä ainakaan vielä muuhun käyttöön ottaa..

Sukkasatoonkin tulin ilmoittaneeksi itseni. Oli muuten pakko laittaa itselleni kalenteriin merkintä, että muistaisin ajallaan ilmoittautua. Tiedän, että jos olisin asian unohtanut, olisi potuttanut kovasti. Aiemmin koko syyskuun alkaminen on ollut karseeta, ja ajatuskin inhottanut. en tykkää hirmuisesti syksystä, tai no.. aluksi syksy on kivaa.. on kirkkaita värejä yms.. mut sitten kun lehdet on tippuneet jo puista maahan ja on enään vain märkää pimeää ja synkkää, en tykkää syksystä enään ollenkaan. Sama juttu on talven kanssa. Aluksi on ihanaa; uusi puhdas valkoinen lumi ja kaikkialla kirkasta, mut kun sitä on ollut jo jonkin aikaa, kyllästyn siihenkin. En tykkää pakkasesta ja lumimyrskyistä ja kylmästä... Onneksi ei ole aina vain syksyä tai talvea. Osaa nauttia kustakin vuodenajasta ainakin hetken.

Kuvia ei ole vieläkään tarjolla. Toivottavasti niitä viikonloppuna saisin napsittua, ja vielä siirrettyä niitä tännekkin.

Sain muuten lauantaina kylmetettyä itseni ja nuha on vaivannut nyt sunnuntaista asti. Tuplasin kortisoonin, jottei astma pahentuisi ja olen nyt kuuriluontoisesti popsinut särkylääkettä ja c-vitamiinia. Nyt on tänään tuntunut jo hiukan paremmalta. enään ei ahdista niin paljoa, ja nenäkään ei vuoda enään kovin paljoa. Kullä tää taas tästä..

Huokaisin muuten liian aikaisin, et nyt on tältä vuodelta häät juhlittu.. tiistaina saimme postilaatikkoon jälleen yhden hääkutsun. Ja taas on vaatteiden etsimisen aika. Samalla mekolla en viittisi mennä, kun kyseisiin häihin on mitä ilmeisemmin tulossa kesäkuisten häiden aviopari ja varmaan samaa kaveriporukkaa muutakin.. joten taas stressataan ja kierrellään kauppoja.. hohhoijaa..

Työkuviotkin elää edelleen ja ryhmät on hiukan vaihtuneet mut toistaiseksi on ihan mukavaa ollut.. Raskastahan se tietty siinämielessä on, ettei ehdi oikein millonkaan suunnittelemaan töitä ja joka päivä on eri paikassa, mut eipä pääse kyllästymään :)

Mukavaa tulevaa viikonloppua teille kaikille! :)