Kirjoittelin äsken pitkän pätkän juttuja, ja kappas kappas: se katosi! harmitus maksimus!!!

Juu, mut siis löysin Kipakan käsitöiden kautta linkin katsomaan, miltä oma neulehoroskooppi näyttää ja tältähän se sit näytti:

****************************************************************

JOUSIMIES (23.11.-21.12.) 

Et voi ymmärtää ihmisiä, jotka väkertävät kuukausitolkulla pitsineuletta tai kirjoneuletta. Ei, kakkosen puikot eivät todellakaan ole sinua varten! Neuleidesi täytyy valmistua nopeasti! Neuleesi kulkee aina mukanasi ja aina tilaisuuden tullen kaivat puikot esiin.

Lempilankasi: Paksut villalangat, hahtuva.

****************************************************************

Ja mielestäni nuo kaikki pitää paikkaansa muutoin, paitsi että olen tainut itse ajautua porukkaan, joka "väkertää kuukausitolkulla pitsineuletta tai kirjoneuletta". Kirjoneuleet alkaa tök-tök-tökkiä, joten siksi siihen kuluu paljon aikaa ja nyt tuo pitsinen huivikin on hetken aikaan tauolla... ;) Hahtuvaa en ole vielä kokeillut, mut juu. Totta tuntuu olevan ;)

On tässä heinäkiissa toki neulottukkin, vaikka tuntuu, ettei mitään ole saanut aikaiseksi. n. 150g seiskaveikkaa on jo muuttanut muotoaan ja toinen kerällinen on jo aloitettu myös. Mutta mitä langasta on tullut, minkä väristä lankaa on kulunut, ja kenelle neulomus on lopulta päätymässä, kysymyksiin en anna nyt vastauksia. Saatte näihin kysymyksiin vastaukset sitten viimeistään kuun lopussa. Luulen, että tuo toinenkin työ on silloin loppunut ja päätelty ja jopa toimitettu eteenpäinikin.

Kesälomaa olen nyt vietänyt viikon ja jätskiä on syöty, ja on nukuttu univelkoja pois ja ihan vaan oltu. Viime viikolla käytiin mökillä lomailemassa ja kyl näin jälkikäteen ajatellen ei ollut ihan fiksua lähteä hiukan vaille puolen yön ajamaan. Mullahan ei edes ole ajokorttia, joten puolisoni joutui ajamaan koko matkan. välillä oli pysähdyttävä huoltsikalle kun väsytti niin paljon. Puolisoni otti 10 minsan torkut, kun mä kävelin kylmässä yössä koiran kanssa. Jos mä olisin silmäni ummistanut, niin siitä oltais muuten sit aamulla herätty!
Torkkujen jälkeen hörpättiin kupposet kahvia ja sit taas menoksi. Puol kolmelta perjantai aamuna oltiin sit  viimein perillä ja oli ihanaa herätä perjantaina mökiltä :) Mut joo, toista kertaa en välttämättä halua niin myöhään lähteä, etenkin jos on ollut raskas päivä takana.

Nyt täytyy ruveta kahtomaan tuota C.S.I-sarjaa samalla neulomaan.. mainoskatkolla voisikin järkätä olohuoneen loppuun, jotta huomenna voisi hyvällä omallatunnolla mennä katsomaan suloista pientä siskontyttöä :) on se vain niin ihana tytsy <3

Aurinkoista viikkoa kaikille !