Nyt on sitten selvinnyt syy niihin outoihin tunteisiin vatsassa.. Kävin eilen lääkärissä ja aikaa meni klo 11 alkaen aina klo 15 asti. Siis suurimman osan ajastahan mä vain kulutin aikaa odotushuoneessa istuen ja hiukan kismitti, kun ei ollut neule tullut mukaan, että olisi saanut ajan paremmin kulumaan. Outojen kipujen syyksi paljastui lopulta virtsatietulehdus :( En muista ikinä ennen moista sairastaneeni (äiti muisteli, että mulla olisi kerran ollut lapsena tuo tulehdus, joten helpolla olen päässyt sen suhteen), joten en heti osammut kaikkia oireita edes ynnätä yhteen, ennen kuin toissa iltana netissä surffailin etsimään oirekartoitusta, mitä tuo ko tulehdus pitääkään sisällään. Nyt sit popsitaan lääkkeitä ja juodaan paljon nesteitä.. Jospas tää tästä viimein helpottuisi.

 

Sit seuraavaksi kiitokset onnetteluista :) Se, mitä mukavaa juhannuksena tapahtui, oli juurikin tuo kosinta, johon vastaus oli tietenkin myönteinen :) ko postauksen heppa ja maisema kuva olivat maisemia kihlautumispaikasta. Oli siinä eräa toinenkin rakennus, josta en tosin nyt pistä kuvaa, kun joku kyseisellä paikkakunnalla asuva voi pian vaikka tunnistaa ;) Tiedän siel lähistöllä muutaman blogia pitävän asustelevankin...

 

Mä en ole ikinä kokenut olevani huivi-immeinen. Jotenkin huivit ja minä ei vain koskaan ole päässyt samaan lauseeseen. Kaverin häihin lainasin tuttavalta huivin, kun mekko olisi ollut muutoin liian vilponen ja kun olkapäätkin jäivät paljaaksi, niin..

Nyt löysin uuden Ullan ja sieltä löysin aivan ihania neuleita, niin sukkia, kuin muitakin. Ja lisäksi arkistosta kasapäin erilaisia huivien malleja, wau! Kädet syyhyten odotan, että pääsisin kokeilemaan jotain huivin neulomista, jos vaikka aloittaisi helpommasta ja siitä sitten... Niinpä, kuten arvata saattaa, mopo karkasi käsistä. Tulostelin "pari" huivin ohjetta ja kun nippu oli pöydällä, tulin laskeneeksi, että siinä on 30 erilaista huivin ohjetta ja lisäksi muutama sukkaohjekkin... heh.. pitäneen miettiä nyt, mikä noista ohjeista pomppaa ainakin aluksi "yli muiden", vaikkakin valinta on vaikeaa, sillä kaikki nuo ovat niin ihania. Kiitos teille, jotka Ullaa ylläpidätte ja ohjeita meille muille työstätte :)

Niin ja ne neuleet.. Niin, kesäkuun neulomiset jäi tosi minimiin ja nyt heinäkuussa en ole vielä puikkoihin koskenutkaan.. Joten katsotaan kauanko jaksan vain ohjeita katsella ja ihmetellä ;)

p.s.

Tämä postaus on ajastettu, katsotaan kuinka tämä nyt onnistuukaan... :)