Syyskuu toi mukanaan tuttuja juttuja, eli tietenkin sadonkorjuun sukkasadon merkeissä.. Niin sitä perinteen mukaisesti ilmoittauduin sukkasatoon mukaan. Kesän aikana olin neulonut poitsulle kahta paria sukkia, tosin kummastakin paristä oli valmiina vain yksi sukka. Niin syyskuun alkaessa sain viimein aloitettua sukille pareja. Nyt on sit yhden parin verran sukkia neulottu sadonkorjuuseen, hyvä minä ;)

Kauheasti en paineita tuosta sukkasadosta ottanut/ota, kun kuitenkin tässä pyörii jaloissa pieni ryömimisen taidon oppinut nuori mies, joka pitää huolen, ettei äiti ehdi paljoa istuskelemaan :D  Muuton jäljiltä pahvilaatikoita ei enään ole montakaan purkamatta, ja niitäkään ei edes voi purkaa ennen ku saadan joku paikka niille tavaroille..

Sunnuntaina hiukan harmistuneena mietin, et nyt se sukkasato sit loppuu tällä viikolla ja saldokseni jää 1 pari vauvan sukkia ja ½  naisten sukkaa.. Mut sit huomasinkin, et sadonkorjuuhan on vasta puolivälissä :D

Muuttolaatikoita pakkaillessani (sillon kuukausi sitten) tuli vastaan kaikkea vanhaa, mitä on joskus aikoinaan tullut väsättyä.. Tässä muutamia näytteitä:

Tämä lapanen on tehty joskus 90-luvulla. Koskaan ei lapanen saanut peukkua, eikä toista pariakaan itselleen.. Lanka oli muistaakseni jotain akryyli-lankaa, merkistä ei hajuakaan. Ihanat oli kuitenkin värit. Koska samaa lankaa ei ollut enään, eikä sitä toista lapastakaan, pääsi tämä kuvausten jälkeen mappi Ö:hön..

Lähikuva resorista

Tässä todiste, et kyl mä olen joskus kans sitä ristipistoa osannut ;) Tää on tehty joskus yläaste-ikäisenä.. Nykyistä paikkaa en tiedä ;) Niin ja tässä oli toki mallikuva, mistä laskettiin pistojen paikat :D

 

Mukavaa loppu viikkoa teille kaikille :)

 

P.S. Kerään satoa sukkasadon perunalaarissa.