Eilen illalla mieheni muistutti, että hänen takkinsa vetoketju pitäisi edelleen vaihtaa.. Ei ole kuulemma oikein mukavaa paiskia töitä, kun on takki auki. Ja sitä puuhaahan mä olin parhaani mukaan yrittänyt vältellä. Eipä auttanut. Ratkoja käteen ja vanhaa vetoketjua ratkomaan pois.. Kun vetskari oli kunniakkaasti poistettu, rupesin selaamaan ompelukoneen ohjekirjaa ja tuota koneen tarvike rasiaa.. ja mitäs sieltä löytyikään?? Vetoketjunpaininjalka! Kyllä, se on sittenkin ollut kokoajan tallessa ja koneen mukana, mut mä en vain sitä ole hoksannut tunnistaa ko paininjalaksi. Voi sitä iloa ja onnea! Minä, joka en ole koskaan tykännyt vetoketjun ompelusta, ihastuin paininjalan tuoman helppouden vuoksi vetoketjujen ompeluun ja voisin niitä nyt neuloa vielä paljon ;)

Toinen mitä eilen iltasella väsäilin, oli pullia. Rupesi tekemään mieli pitkästä aikaan pullaa ja lisättynä se siihen, että kaapissa oli pari purkkia Sunnuntain Vanilja -tuorejuustontyyppinen kasvirasvavalmista (kuten purkissa lukee), joissa oli päiväys tulossa uhkaavasti vastaan. Päädyin siis tekemään rahkapullia, joihin laitoin täytteeksi pelkästään tuota vanilja juttua, kun norm. rahkaa ei kaapissa ollut. Pullat kohosivat paljon ja kun ne saivat vielä rahkaa ja uunissa paistua, niin niistä tuli valtavia!!! Yllättäen ei sit kaksi purkkia tuota vanilja juttua riittänytkään kuin 14 pullaan, joten lopuista tuli sit ihan perinteisiä pikkupullia. (jotka vissiin huomenna saavat toimia laskiaispullan virassa ) Pakkaseenkin sain pullia työnnettyä, niin on taas vierasvaraa :)

Mun piti tänään lähteä aamusta heti uimaan ja illalla mennä fysioterapiaan, mut suunnitelmiin tulikin muutos. Fysioterapia-aika vaihdettiinkin, joten lähden kohta kävelemään kohti fysioterapiaa ja sieltä sit hetken päästä uimaan..tosin taidan käydä välissä kotona, ei jaksais niitä kamoja kokoaikaa mukanaan kulettaa..

Mut joka tapauksessa mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille :)

p.s. On muuten hiukka orpo olo, kun meidän koiruus lähti miehen veljen perheen mukana maalle lomailemaan.. Tiedän, et koiruus nauttii, mut tällä emännällä on jo ikävä.. (karvakorva lähti siis jo lauantaina ja kuulemma olisi kotiutumassa vasta to-pe.. tai ehkä la)