..on oloni nyt.. Tekisi mieli neuloa, mut lääkäri on sen kieltänyt ehdottomasti. Kävin nimittäin eilen uudestaan lääkärissä, kun hän halusi nähdä, miten olen lähtenyt kuntoutumaan. Yritin läkärille sanoa, et olo on ok ja enään ei ole pyörryttävää oloakaan ollut paljoa ja HALUAN takaisin töihin jo. Mut kun ei, niin ei. Lääkäri sanoi, et jos nyt menisin takaisin töihin, voisi tulla takapakkia ja paljon. Sain saikkua viel lisää ens viikkokin viel ja sit alkaakin loma. Hän sanoi, et kuvat (röntgen) oli siinämielessä ok, ettei sieltä löytynyt mitään ylimääräistä, kuten kasvaimia. Sain voimakkaammat tulehduskipulääkkeet, joita pitää popsia kuurina 10-14 päivää ja lisäksi B-vitamiini kuurin. Mietin ääneen, et voikohan sillä olla vaikutusta tuon vasemman solisluun kivun kanssa, kun käsi on kaksi kertaa revähtänyt reilut 10 vuotta sitten. Lääkäri sanoi, et se saattaa hyvinkin olla mahdollista ja siel saattaa olla arpikudos liian "paksua". Pelotteli viel, et jollei oireet rupea helpottumaan ja paranemaan ensivuoden alkuun mennessä, saattaa kyseeseen tulla operaatio, jossa mahdollista arpikudosta poistetaan. Lääkäri, samoin kuin fysioterapeutti suosittelivat mulle akupunktiota neulakammostani huolimatta. Samoin jos tuo käsi ei tokene, voi tulla kortisoni piikillekkin käyttöä.. :(

 Fysioterapeutti antoi jumppaliikkeitä ja kehoitti käymään kävälemässä joko sauvojen kanssa, tai ilman, mut jollei sauvoja ole mukana, niin käsiä pitää korostetusti heilutella sivuilla. Äsken kävin n. 1km lenkin kävelemässä koiran kanssa ja vasen olkapää, tai oikeastaan tuosta solisluun päältä, kipeytyi kovasti. Tuli oksettava olo ihan vain siitä kivusta. Nyt pitäisi oikeasti saada tuo käsikin kuntoon ja muutenkin kuntoutua. Tää on tylsää!!
Niin ja multa muuten kiellettiin kurottelu, esim. joulukoristeiden laitto kuuseen yms..
Täällä leijailee lunta reippaaseen tahtiin ja yritän ajatella positiivisesti, mut... Viime yönä ei meinannut uni tulla millään silmään. Mielessä pyöri vain ketutus, kun olisin todellakin töihin halunnut ja kaikki suunnittelemani joululahja neulomiset ei nyt sit onnistukkaan. Täytynee kehitellä jotain ihan muuta pukin konttiin..
Siskontytölle ajattelin synttärilahjaksi tehdä lorukorttipussin, mut katsotaan, kuinka tästä tokenen, eli voinko kortteja väsätä vai teenkö sen sit myöhemmin. Synttäritkin on tosin vasta tammikuussa.

Sori tää tilitys. Harmitus on vain kova..