..on nyt valmis. Ja lapsi tyytyväinen, mikä tärkeintä. Oikeastaan oli ihanaa myös yhdistää pieniä tilkkuja toisiinsa. Aluksi suunnittelin tilkkujen järjestystä tarkkaan, mut sit annoin pojan valkata tilkkuja ja ojentaa niitä mulle miettimättä järjestystä sen enempiä. Ja tämmöinen siitä sitten tuli:

Ja kuten varmaan näkyykin, niin tuossa keskellä on se "suunniteltu järjestys"..

Ja painoakin tuli kiitettävästi. näin isoja töitä en olekkaan aiemmin tehnyt. Ja KyJy 2011 työhän tämä peitto oli myös. Koukku 3,5 ja lankoina seiskaveikkaa yksivärisinä & polkkaa & raitaa ja Jussia.

Sain pian tyttären syntymän jälkeen itselleni uuden kosketusnäyttöpuhelimen, ja sillekkin piti toki oma pussukka tehdä, mieleistä kun ei kaupoista vaan löytynyt. Painoa tuolle tekeleelle tuli fimo-massasta tekemäni napin kera yhteensä 18g, joten järin iso ei langan kulutus ollut :) Enkä ole sit siitä kuvaa näköjään ottanutkaan..

Siskoni pyysi sitten tekemään myös hänen kännykälleen pussin. Kuulemma värillä ja mallilla ei väliä. Niinpä kokeilin, millainen pussi syntyisi virkaten. Painoa on napin kanssa yhteensä 16g ja nappi ei ole järin suuri, kuten näkyy:

Hauskasti näyttää, kuin olis kaksi erillistä pussukkaa, mut sama pussukka kyseessä. Toinen edestä, ja toinen takaa :) Lankana 7 veikan jämiä ja koukkuna 3.5

Tytären sukatkin on raportoitu valmistuneiksi, mut kuvat vain uupuivat. Tässäpä ne nyt sit samalla:

Koko pienen tyttövauvan jalkaan sopivat :)

Aurinkoista kesää sinne, missä aurinko suostuu näyttäytymään ja meille muille muutoin mukavaa kesää :)