Tosi persoonallinen otsikko.. Juu, otin tosiaan tänään kameran viikonlopuksi töistä lainaan. Nyt sit lisäsin edelliseen postaukseen viimein kuvia.. Onneksi tuon Aijulta JYV-paketissa saadun karkkipussin sai pistettyä sen näköiseksi, kuin sielä olisi muka vielä jotain...
Tänään tuli postia, mukavaa sellaista. Kuten aiemmin kerroinkin, voitin "ompahan millä istua"-blogin arvonnassa. Nyt sain paketin käsiini ja tämmöiseltä se näytti:

1202131.jpg

Iso Kiitos! Miten osasitkaan lähettää tuota lankaa?? Olen etsinyt sitä jokaisesta vastaan tulleesta lankahyllystä, turhaan.. Tein tuosta langasta vauvan sukat siskoni tulevalle vauvalle ja tarkoitukseni oli tehdä myös lapaset, mutta kun en tuota lankaa sitten löytänytkään mistään lisää, jouduin tekemään eri langasta lapasiin varret ja tuosta lapasosan. Nyt pääsen taas tekemään varastoon vauvan sukkia ja lapasia tästä langasta :) (Jos joku tietäisi, mistä saa samaista lankaa puna-sävyisenä, olisin kiinnostunut)

Kokeilin tällä viikolla, millaista olisi tuunata jotain.. Löysin miesten puvun lahkeen ja kravatin. Arvaattekos, mitä niistä syntyi?? No tietenkin kassi.. mietin, millä sen täyttäisin ja siihen löysivät tiensä pienet jämälanka palleroiset. Arvuuteltiin miehen kanssa kassin sisällön painoa ja lopulta puntaroimme kassin sisällön uudella hienolla vaa'allani ja uskomatonta, mutta totta; jämälankoja oli kertynyt kassin kera punnittuna 379g. Äsken punnitsin kassin painavan 67 g, joten lankojen painoksi näin ollen jäi 312g.
Mitähän mä niillä teen.. kyllähän niitä voinee käyttää vaikkapa pienten sukkien raitoihin..

1202143.jpg

Nyt odottelen kyytiä. Olen lähdössä kohta siskoni ja veljeni kanssa viettämään peli-iltaa. Viime syksynä näitä iltoja rupesimme sillointällöin viettämään ja mukavia ovat olleet. Ja lautapelit on saaneet uuden suosion :) Mukavaa iltaa teille kaikille! Jos jaksan, muistan ja viitsin, niin laitan huomenna tähän kuvan tekeillä olevista lapasista. Ne ovat tältänäkymin menossa äidilleni, mutta eihan sitä koskaan tiedä, kelle ne lopulta päätän antaa :)