..ollaan, vaikkei päivityksiä ole aikoihin tullutkaan. Sain viimein valmiiksi miehelle neulomani sukat. Kuvakin on kyl jo otettu ja sukat on jo päässeet käyttöön, mut.. nyt en muista mihin kamerani laitoin, joten lisään kuvan sit myöhemmin.. katsotaan, kui paljon myöhemmin :)

Nyt on puikoilla sukat Olga-kuviolla nuorimmalle siskolleni, joka viettää synttäreitään lauantaina. Sukat aloitin jo lauantaina tosi myöhän ja eilen sain toisen sukan valmiiksi. Parikin on jo puikoilla ja hyvään tahtiin on vartta syntynyt, mut yhä neulomistakin piisaa.

Me ei päästä siskon synttäreille viikonloppuna, kun pitää viedä viimein kummipoika valitsemansa lahjan pariin. Annoimme pojalle lahjaksi jälleen tänäkin vuonna lahjakortin, joka oikeuttaa hänet meidän kanssa joko leffaan tai sit lätkämatsiin. Poika mietti kauan ja hartaasti. Vissiin kuukausi meni hänen pähkäillessään, kun "molemmat olisi kivoja" ja valinta oli siis vaikeaa. Viimein hän teki päätöksen. Vieno toive kuului "jos mä pääsisin teidän kanssa sinne lätkämatsiin..?" ja tottakai se sit laitettiin järjestymään. Nyt on liput varattu ennakkoon ja lauantaina poika saapuu meille ja matkaamme lätkämatsiin :) Sieltä päivä jatkuu todennäköisesti niin, että menemme syömään ja yön kummitus saa viettää meidän luonamme. Eli mukava viikonloppu luvassa :)  Enpä muuten ole koskaan ollut katsomassa kotikaupungissani lätkämatseja. Joskus murrosiässä tuli käytyä lätkää katsomassa, mut se oli silloisen kylän lätkäotteluita ja ihan eri sarjassa ;)

Luin tässä muutama ilta sitten blogeja ja huomasin, että onneksi jollekkin toisellekkin oli käynyt samoin, kuin mulle.. nimittäin minäkin sorruin toiseksi nuorimman siskoni ansiosta siihen saakelin facebookiin.. Siel tulee käytyä lähes päivittäin ihmettelemässä kavereiden mietteitä ja onpa sen parissa saanut painiskella myös omantunnon kanssa: Keitä hyväksyn kavereiksi ja keitä en. Ja onko kaikki PAKKO hyväksyä. Lopulta sain tehtyä päätökseni; jos en ole ollut aiemmin ko henkilön kanssa kaveri, miksi nytkään pitäisi olla. Niinpä olen myös hylännyt sellaisten "kavereiden" kaveripyynnöt, joiden kanssa en ole pahemmin koskaan ole ollut tekemisissä ja sellaisten, joille olen kyl kaupungilla törmätessäni yrittänyt moikata, mut jotka ovat eleellään ilmaisseet, ettei vois vähempää kiinnostaa. Mä en tarvitse heidänlaisiaan lisäämään kaverilistaani. Mulle riittää hyvin oikeat, aidot kaverit ja ystävät. Mut onpa sieltä toisaalta löytynyt myös niitä, jotka ovat olleet ala-asteella samalla luokalla ja sen jälkeen ei heistä ole tietoa. Mukava nähdä, minkä näköisiä ihmisiä niistä pienistä toppuluokkalaisista onkaan kasvanut :)

Mulla on jännät paikat. Mä odotan virallista tietoa, saanko mä töitä kesästä alkaen, vaiko en. Kait siin ei pitäisi olla hirmuisesti esteitä, mut olen oppinut olemaan varovainen, ennen kuin on mustaa valkoisella. Sit ei pettymys tunnu (kai) niin pahalta. (nykyinen pestini loppuu toukokuun loppuun, joten jännitystä ja odotusta on kovasti) Toivoisin pääseväni ko paikkaan töihin, kun tiedän, että työparini olisi aivan ihana ihminen. Oikea ystävä, joka saa minut hyvälle tuulelle, ja jolle voi kertoa kaikesta, myös arimmista ajatuksista ja haaveista. Ja hän myös saa mut välillä hullaantumaan kaikista ihanista neulemalleistakin, joita on hirmuisesti kerääntynyt, mut ei vain aika tunnu riittävän kaikkien niiden ihanuuksien kokeiluun.. :) Tämä on julkinen kiitos sinulle, ystäväni, joka varmasti löydät tämän postauksen ja osaat tunnistaa itsesi ;)

Tänään muuten on vietetty pienen koiruutemme synttäreitä. Pikkuiselle on kertynyt ikää jo 11 vuotta, mutta silti hän on pirteä, kuin nuoremmatkin ja juoksee innoissaan lelujen perässä, et häntäkarvat vain vilahtaa :)

 

(Tämä kivi sijaitsee meidän lähellä. Helmikuussa kivi näytti tältä ja mulle se toi mieleen hippo-possun. Mitä se teille tuo mieleen?)


Nyt toivotan kuitenkin kaikille mukavaa alkanutta viikkoa. Kyl se kevät tulee, vaikka välillä toivottomalta näyttäisikin :)

Onneksi talvi on pikkuhiljaa väistymässä, eikä näissäkään katuvaloissa enään ole näitä hienoja puikkoja. Nämäkin kuvat otettu joskus helmikuussa.. :)