Niin ne päivät, viikot ja kuukaudet vaan menee menojaan. Hyvä että ehti tajuta helmikuun olleen, niin onkin jo maaliskuu.. Käsitöitäkin on tullut tehtyä ja tässä seuraa kuvapläjäys tämän vuoden tekeleistä.

Siskoni pieni prinsessa esitti tädille toiveen, josko täti voisi hälle tehdä vaaleanpunaiset villasukat. Nämä sukat hän sai synttärilahjakseen tammikuussa, ja oli kuulemma mieleiset. (Lankana Nallen kukkaketo-lanka muistaakseni ruusu)

ja nämä sukat hän sai hiukan myöhemmin edellisistä sukista jääneen kerän lopusta ja kukkaketo syreeni (?) jämäkerästä. Yritin neidille ehdottaa, et hän voi käyttää halutessaan toisessa jalassa tätä sukkaa ja toisessa synttärilahjaksi saamaansa. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä. "Eikä voi, kun kaikilla sukilla pitää olla samanlainen pari." Älkää vaan menkö siis kertomaan, ettei tämä pari ole identtinen keskenään, kun tämä täti ei raitoja mallannut samanlaisiksi ;) Koko siis molemmissa n. 28, ja 4-v tyttö.

Nämä sukat neuloin joskus joulun pyhien ja sähkökatkoksen aikaan. Sukkien kokona vauva. Saa nähdä, onko näille sukille tulossa käyttäjäksi tyttö, vaiko poika :) Lankana Nalle color ja puikot oli muistaakseni 3,25 bambut. Erikoisuutena kantapäässä helmineule.

Pojan sukat tekivät syksyllä mystisen katoamistempun. Niitä ei löytynyt kotoa, eikä päiväkodista ja kaksi sukkaparia tuntui olevan liian vähän. Niinpä tämä äiti neuloi lapselleen uudet sukat ja kommenttina oli "Oho!" hymyn kera ja uudet sukat piti saada yöksikin jalkaan :)

(Lankana 7 veikka raita, puikot 3,25 bambut, jalkaterän päällä 2o1n joustin kavennuksiin saakka. Koko n. 22-23 eli 2v. poika)

Ja pitihän lapselle saada samaan sävyyn myös lapaset, jotka saa rukkasten alle. Ja halusin tehdä niihin pitkät varret, jotta pysyvät käsissä hyvin, eikä ruttaantuisi rukkasten sisälle. Koko siis 2v. poika ja mittasuhteita antamassa mynthon rasia :)

Ja välillä on saatava jotain uutta myös itselle. Ja mikäpäs sitä kevättä toisikaan lähemmäksi, kuin kirkkaan väriset lapaset. (jostain syystä mun lapaset on päättäneet piiloutua johonkin mystiseen paikkaan, josta niitä en ole löytänyt.. ja nuo lapaset ovat saman kokoiset, vaikkei siltä kuvassa näyttäisikään)

Näiden lapasten erikoisuus tehtiin viimeiseksi ja se näkyy tässä:

Ompelin siis jälkikäteen molempiin lapasiin heijastinnauhalla sydämmet kämmenselkään. Vasemman lapasen peukkuun pistelin myös hiukan heijastinlankaa, en sit tiedä miten hyvin tuo käytössä tulee näkymään.

PIF-arvonnan voitonkin sain jo tehtyä, nyt se odottaa vain laiskaa viejää postiin kiikuttamaan.. Tästä syystä siis en julkaise vielä kuvaa lahjuksesta, ettei voittaja näe kuvaa liian aikaisin. Aikaahan mulla lähettämiseen on sinne unikeon päivään saakka ;) Jostain syystä ei vaan hirmuisesti houkuttele lähteä työntämään rataita tuonne sohjon keskelle, tai vaihtoehtoisesti säästä riippuen liukkaita jalkakäytäviä tallustelemaan..

Tässäpä nyt hetkeksi kuulumisia, katsotaan mitä olen saanut tehtyä seuraavaan postaukseen mennessä ;)

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!